Mátyás király – Mesélő történelem

Milyen lehetett Mátyás király udvarában vendégeskedni? Mit lehet tudni a fekete seregről? Ki volt Kinizsi Pál, és mik azok a corvinák? Az igazságos királyról szóló történetek gyönyörű illusztrációkon elevenednek meg, és a könyv ablakot nyit a korabeli emberek életére is.

A Mátyás király olvasókönyv kisiskolások számára összeállított, sokrétűen hasznosítható szöveggyűjtemény. Az irodalmi alkotásokat a történelmi korszakot bemutató rövid leírások, valamint hajdani krónikák feljegyzései egészítik ki.

80 oldal, 21,3 × 27,5 cm

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Házilúd = liba

4. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

Ess, eső, ess!

3. osztály, Környezetismeret, Évszakok, időjárás

Lajka kutya az űrben

4. osztály, Magyar, Olvasás, szövegértés

Fogápolás

2. osztály, Környezetismeret, Testünk

Bohócmutatvány

4. osztály, Matematika, Mérések, geometria

Számkereső

4. osztály, Matematika, Számok 10000-ig

Madarak és fák napja

2. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Még több letöltés >>

További oldalaink