ÚJDONSÁG!Cseperedő-fejlesztőprogram – segítség a fejlesztéshez, iskolaérettség felméréséhez... Tovább >>
ÚJDONSÁG!Élménypedagógia sulimagazinokkal - ROP '21: osztályszintű képességfejlesztés... Tovább >>

Tündérek

A víz, a tűz, a föld a levegő, az évszakok, de még az erdők és az álmok tündére is bemutatkozik ebben a gazdagon illusztrált, óvodásoknak szóló kedves kis könyvecskében.

Vajon mi a kedvenc virága a víz tündérének? Ki szokott villásfarkú fecskévé változni? Milyen sportot űz a tavasztündér? Mivel tölti napjait a föld tündére? Ki lehet Csillagpor?

A tündérekkel való ismerkedés közben a kérdések válaszra lelnek, gyermekünk tudása pedig hasznos ismeretekkel bővül. 

48 oldal, 20 × 20 cm

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Óvd a Földet!

1. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Melyik úton?

3. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

Madáretető

1. osztály, Matematika, Számok 20-ig

Egészséges zöldségek

4. osztály, Környezetismeret, Testünk

Szemfüles

2. osztály, Készségfejlesztés, Különbségkeresők

Az erdőben

2. osztály, Készségfejlesztés, Különbségkeresők

Alaprajz

3. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

Még több letöltés >>

További oldalaink