Könyvkereső

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

A kereséshez kezdje el beírni a könyv címét:

9 tanító mese gyerekeknek: tanulságok a barátságról, a bátorságról és a felfedezésről

A gyerekeknek tanító mesék, segítenek abban, hogy a kicsik megértsék a nehézségeket, amelyekkel az életben találkozhatnak, és megtanulják, hogyan kell velük megbirkózni. A történetek tanítják őket, hogy a barátság segíthet nekik, hogy elérjék céljaikat, a bátorság segíthet nekik legyőzni félelmeiket, és a kíváncsiság segíthet nekik felfedezni új dolgokat. Ezen történetek segítenek megtanítani a gyerekeknek fontos értékeket, amelyeket mindenkinek szüksége van az életben.

9 tanító mese gyerekeknek: tanulságok a barátságról, a bátorságról és a felfedezésről

1. A kis vakond és az elvetemült gyom

Egy kis vakondnak volt egy elvetemült gyomja, amelyet sosem volt képes megszüntetni. Egyszer egy másik vakond megkérdezte tőle, miért nem használja a barátait, hogy segítsenek neki eltávolítani a gyomot. A kis vakond rájött, hogy a barátság segíthet neki elérni céljait, és együtt sikeresen eltávolították a gyomot.

2. A béka és a pöttyök

Egy béka minden nap szomorkodott, mert a bőre pöttyös volt. Egy nap, egy másik béka megkérdezte tőle, hogy miért szomorkodik, a pöttyös béka elmondta, hogy szégyelli a bőrét. A másik béka megmutatta neki, hogy a pötty szépséges és egyedi, és hogy a béka legyen büszke magára.

3. A kis hópehely és a nagy hóvihar

Egy kis hópehely volt, aki mindig irigykedett a nagy hóviharokra, mert úgy gondolta, hogy ők sokkal fontosabbak és hatalmasabbak. Egyszer, egy nagy hóvihar eltakarta az összes utat, és a kis hópehely segített az embereknek megtalálni az utat. A kis hópehely rájött, hogy mindenki fontos és hasznos a saját módján.

4. Az öreg macska és a fiatal macskák

Az öreg macska mindig panaszkodott, hogy ő már nem képes ugrani, és azt mondta a fiatal macskáknak, hogy ők sosem lesznek olyan jók, mint ő volt. Egy nap, az öreg macska megmentette a fiatal macskákat egy veszélyes helyzetből, és rájött, hogy ő még mindig fontos és hasznos, és hogy a fiatal macskák is rendelkeznek saját képességekkel.

9 tanító mese gyerekeknek: tanulságok a barátságról, a bátorságról és a felfedezésről

5. A kis róka és a zsákmány

Egy kis róka mindig magányos volt, mert ő volt az egyetlen róka a vidéken, és nem voltak barátai. Egyszer, a kis róka megtalált egy csapat vaddisznót, akikkel együtt dolgozva sikerült megszereznie a zsákmányát. A kis róka rájött, hogy a csapatmunka segíthet neki elérni céljait és hogy a barátság fontos az életben.

6. A kis kakas és a reggeli csengő

Egy kis kakas minden reggel félt, hogy nem fogja tudni elérni a csengőt, amikor az megszólal. Egy nap, egy másik kakas megmutatta neki, hogyan kell gyakorolni és erősíteni az izmait, hogy képes legyen elérni a csengőt. A kis kakas rájött, hogy a gyakorlással és a kitartással bármit elérhet.

7. A kis ló és a verseny

Volt egy kis ló, aki sosem volt biztos magában, és sosem volt képes megnyerni a versenyt. Egy nap, egy másik ló megmutatta neki, hogyan kell a saját képességeit és erősségeit megtalálni és használni. A kis ló megtanulta, hogy ha hisz magában és használja saját erősségeit, akkor képes lesz megnyerni a versenyt.

8. A kis ölyv és a magasság

Volt egy kis ölyv, aki félt a magasságtól, és sosem volt képes repülni magasan. Egy nap, egy másik ölyv megmutatta neki, hogyan kell megtanulni és megbirkózni a félelmeivel. A kis ölyv megtanulta, hogy a félelem legyőzhető és hogy a magasságban repülni képes lesz.

9. A kis béka és a kíváncsiság

Egy kis béka mindig félt kimenni a tóról és felfedezni új dolgokat. Egy nap, egy másik béka megmutatta neki, hogy mennyi érdekes dolgot találhat a tó körül, ha kíváncsi és mer kimenni. A kis béka megtanulta, hogy a kíváncsiság és a kalandvágy segíthet neki felfedezni új dolgokat és élvezni az életet.

Gyerekkönyvek már 1990 Forintért a Tudorkashopban!

Itt megtalálja a legcsodálatosabb mesekönyveket, amelyek segítenek fejlődni a gyermeknek a képességeiben és az önálló olvasásban. Talál képességfejlesztő kiadványokat, amelyek a gyermek fantáziáját és kreativitását fejlesztik. és nem utolsó sorban szórakoztató termékeket amik segítenek a gyermeknek pihenni és lazulni.

Fedezze fel a Tudorkashopban és találja meg a tökéletes könyveket és termékeket a gyermeknek!

Megosztás: Facebook Twitter Viber

További cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Graph-Art könyvajánló

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Ajánlott letöltések

Nézz körül!

2. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény

Sport

2. osztály, Magyar, Nyelvtan, helyesírás, Olvasás, szövegértés

Hangszerek

3. osztály, Készségfejlesztés, Logika

Kakukktojás

2. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény

Az iránytű

3. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Csupa 3 betűs

1. osztály, Magyar, Olvasás

Évszakok

1. osztály, Környezetismeret, Évszakok,időjárás

Még több letöltés >>

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

További oldalaink