ÚJDONSÁG!Cseperedő-fejlesztőprogram – segítség a fejlesztéshez, iskolaérettség felméréséhez... Tovább >>
ÚJDONSÁG!Élménypedagógia sulimagazinokkal - ROP '21: osztályszintű képességfejlesztés... Tovább >>

Gyakorlás, készségfejlesztés, szórakozás

Oldalunkról ingyenesen letölthető több különbőző gyakorló feladatlap elsősök, másodikosok, harmadikosok és negyedikesek számára. A matematika, magyar és környezetismeret tantárgyakhoz kapcsolódó felmérőkön, szöveges és rajzos feladatokon túl készségfejlesztő játékokat is kínálunk a gyermekeknek. A pihenéshez, feltöltődéshez ügyességet fejlesztő barkácsötleteket és kreatív tartalmakat ajánlunk, a legkisebbek számára pedig izgalmas és tanulságos meséket mutatunk, amelyek bővítik a szókincsüket és fejlesztik a fantáziájukat.

Kérjük, válasszon:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.