Könyvkereső

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

A kereséshez kezdje el beírni a könyv címét:

Olvasás vagy a digitális játékok? Melyik a jobb választás a gyerekek számára?

Az elektronikai játékok folyamatosan jelen vannak a gyerekek életében, és egyre több szülőnek kell eldöntenie, hogy mikor és mennyit használhatnak ők ezekből. Ezek hatása a gyerekekre és a közös minőségi időre is fontos kérdés, amelyre minden szülőnek választ kell adnia.

Olvasás vagy a digitális játékok? Melyik a jobb választás a gyerekek számára?

A villogó, zenélő, digitális játékok előnyökkel és hátrányokkal bírnak a gyerekek szempontjából. Az előnyök közé tartozik, hogy nagyon szórakoztatóak és élvezetesek a gyerekek számára, valamint fejlesztik az érzékenységüket a ritmushoz és a színekhez. Képesek szórakoztatni a gyerekeket, amikor a szülők elfoglaltak, vagy szükségük van egy kis pihenésre.

Kütyü előnyök:

  1. Fejleszti a koordinációt és az ügyességet: Az elektronikai játékok néhány változata segíthet a gyerekeknek fejleszteni a koordinációjukat és az ügyességüket, például azok, amelyek a mozgást igénylik.
  2. Szórakozást nyújt: Képesek a gyerekek figyelmét elterelni, és gyors változásokat és izgalmas tartalmakat nyújthatnak, ami felvidítja, szórakoztatja a gyerekeket.
  3. Fejleszti a képzelőerejét: Néhány elektronikai játék képes fejleszteni a gyerekek képzelőerejét, és ösztönözni a kreativitást.

Kütyü hátrányok:

  1. Fizikai mozgáshiány: A sok időtöltés az elektronikai játékokkal jelentős mértékben csökkentheti a gyerekek fizikai aktivitását és mozgásszükségletét, ami káros lehet a fizikai egészségükre, túlzott használata károsan hathat a szemre és a nyakra.
  2. Képernyőfüggőség: Az elektronikai játékok függőséget okozhatnak, és elvonhatják a figyelmet más, hasznos tevékenységektől, mint például az olvasás.
  3. Kommunikációs képesség: Használatuk elvonhatja a gyerekek figyelmét a személyes interakcióktól és a kommunikációs képességeik fejlesztésétől, korlátozhatja a szociális készségek fejlődését, mivel a gyerekek kevés időt töltenek barátokkal, családtagokkal.

Ezenkívül ezek a játékok néhány esetben túl zajosak és rendkívűl fényesek lehetnek, ami zavaró lehet a gyerekek számára, különösen ha alvási idő előtt használják őket, valamint az általuk kiváltott hirtelen és intenzív érzelmi reakciók károsan befolyásolhatják a gyermek stresszkezelési képességét.

És a könyvek világa?

Az olvasás képes fejleszteni a gyerekek képzelőerejét, növeli a szókincsüket, és elősegíti a koncentráció képességét, továbbá segít a gyerekeknek a nyelvfejlesztésben, a kreativitás és a képzelet fejlesztésében, a tájékozódásban, a tudás megszerzésében és természetesen kiváló módja annak, hogy a gyerekek közös időt töltsenek a szülőkkel, ami erősíti a kapcsolatot közöttük.

Olvasás vagy a digitális játékok? Melyik a jobb választás a gyerekek számára?

Összességében elmondható, hogy az elektronikai játékok használata lehet egy jó szórakozási lehetőség a gyerekek számára, de fontos, hogy azokat mértékkel alkalmazzák, szülőként szabályozni tudjuk a használatot, és időt szakítsunk a közös játékra és a közös olvasásra is. Egyéni döntés, hogy mennyi időt töltsenek az elektronikai játékokkal a gyermekek, és a szülőknek a saját családjuk igényei alapján kell ezt eldönteniük, és megtalálni a megfelelő egyensúlyt.

Gyerekkönyvek már 1990 Forintért a Tudorkashopban!

Itt megtalálja a legcsodálatosabb mesekönyveket, amelyek segítenek fejlődni a gyermeknek a képességeiben és az önálló olvasásban. Talál képességfejlesztő kiadványokat, amelyek a gyermek fantáziáját és kreativitását fejlesztik. és nem utolsó sorban szórakoztató termékeket amik segítenek a gyermeknek pihenni és lazulni.

Fedezze fel a Tudorkashopban és találja meg a tökéletes könyveket és termékeket a gyermeknek!

Megosztás: Facebook Twitter Viber

További cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Graph-Art könyvajánló

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Ajánlott letöltések

Róka fogta csuka

4. osztály, Magyar, Fogalmazás

Számvarázs

2. osztály, Matematika, Számok 100-ig

Év végi felmérő

4. osztály, Magyar, Ismétlések, felmérők, Olvasás, szövegértés

Mókusetetés

1. osztály, Matematika, Számok 20-ig

Számvarázslat

3. osztály, Matematika, Műveletek 1000-ig

Dinófiókák

3. osztály, Matematika, Ismétlések, felmérők

Csupa 3 betűs

1. osztály, Magyar, Olvasás

Még több letöltés >>

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

További oldalaink