Könyvkereső

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

A kereséshez kezdje el beírni a könyv címét:Gyakori kérdések - 2020. szeptember

1 – Működik-e a kiadó?

Igen, köszönhetően munkatársaink elhivatottságának, lojalitásának és kitartásának dolgozunk és számos újdonsággal készültünk szeptemberre. Ezekről tájékozódhat az alábbi linken, vagy a www.szulovilag.hu oldalon. Termékeink továbbiakban is a normál iskolai rendnek megfelelő időzítésben készülnek.

Magazin tájékoztató: https://youtu.be/oV2hQv7I3rg

2 – Működik-e a terjesztés?

Igen, munkatársaink már úton vannak.

3 – Hogyan történik a látogatás?

A látogatás módja mindig az adott intézményre érvényes szabályok és a hatályos járványügyi javallatok maximális figyelembevételével alakul. Munkatársaink kitöltött, hetente aktualizált Covid kérdőívvel és a szükséges védőfelszereléssel rendelkeznek és minden tekintetben kötelesek betartani az elővigyázatossági szabályokat.

4 – Jelentenek-e járványügyi kockázatot a magazinok, könyvek?

Nem. A papíron a mérések szerint a Covid-19 vírus 24 órán túl nem kimutatható. A termékeink gyártása és a kiszállítás között pedig ennek sokszorosa telik el, mialatt a termékek védőcsomagolásban vannak, ami kizárja az utólagos fertőzést. A védőcsomagolás maga pedig hagyományos módon fertőtleníthető.

5 – Felkészültünk-e a tanintézmények bezárására?

Igen, mivel ez a járványügyi helyzet alakulásának függvényében teljes biztonsággal nem zárható ki. Azonban más intézkedéseket hozunk helyi és országos bezárások esetén, illetve ezeket befolyásolja a bezárás várható hossza is. Az egyes esetekre vonatkozó elveinket az alábbiakban részletezzük:

 • A) ORSZÁGOS INTÉZMÉNYBEZÁRÁS
  • 1-2-3 hetes országos bezárás: ez a működést, a magazinok megjelenését érdemben nem befolyásolja, nyitás után, ugyan kis késéssel, de a megszokott rendben szállítjuk a termékeket. Azon partnerintézményeink, melyek a magazinokat oktatási célra használják, a digitális változatokat megkaphatják a normál időzítés szerint is, míg a papíralapú magazinokat nyitás után szállítjuk.

  • 1 hónapos országos bezárás: ebben az esetben 1 magazin szám kijuttatása lehetetlen, ezért a tavasszal már kipróbált és népszerű összevont dupla számmal kárpótoljuk a kis olvasókat. Azon partnerintézményeink, melyek a magazinokat oktatási célra használják, az aktuális (egyébként kimaradó) kiadvány digitális változatokat megkaphatják a normál időzítés szerint is, míg a papíralapú összevont, dupla számokat intézmény nyitás után szállítjuk.

  • több hónapos országos bezárás: ha ez a drámai helyzet előfordulna, nincs más lehetőségünk, mint a magazinjainkat digitális formában eljuttatni. Azon előfizetőknek pedig, akiknek ez a lehetőség nem kielégítő, az előre befizetett összegeket visszafizetni.

 • B) HELYI INTÉZMÉNYBEZÁRÁS
  • 1-2-3 hetes helyi bezárás: ez a működést, a magazinok megjelenését érdemben nem befolyásolja, nyitás után, ugyan kis késéssel, de a megszokott rendben szállítjuk a termékeket. A területi képviselő a kontaktpedagógussal egyeztetve más megoldást is találhat (pl: termékek kiszállítása a portára, stb) Azon partnerintézményeink, melyek a magazinokat oktatási célra használják, a digitális változatokat megkaphatják a normál időzítés szerint is, míg a papíralapú magazinokat nyitás után szállítjuk.

  • 1 hónapos helyi bezárás: ebben az esetben 1 magazin szám kijuttatása lehetetlen az adott intézménybe, így annak papír alapú változatát nyitás után a következő havi magazinnak együtt kapja meg az intézmény. De a területi képviselőnkkel egyeztetve más megoldás is kivitelezhető. Ezen az intézmények számára a magazinok digitális változatát a normál tanrendnek megfelelően elérhetővé tesszük.

  • több hónapos helyi bezárás: ha ez a drámai helyzet előfordulna, nincs más lehetőségünk, mint a magazinjainkat digitális formában eljuttatni az adott intézménybe (amennyiben a kontakt pedagógus a területi képviselőnkkel egyeztetve más megoldást nem talál) Azon előfizetőknek pedig, akiknek ez a lehetőség nem kielégítő, az előre befizetett összegeket visszafizetni.

6 – Lehet-e később bekapcsolódni a magazinok vásárlásába?

Igen. Tekintettel a tanévkezdés rendkívüli körülményeire, úgy alakítjuk a magazinok tartalmát, hogy azok akkor se szenvedjenek csorbát, ha azokkal a kis olvasó nem a szeptemberi számtól kezdve találkozik. A pályázatok, nyeremények, versenyek beküldési határidejét pedig rugalmasan kezeljük.

7 – Hogyan alakulnak a beküldési határidők, ha csúszik a magazinok kijuttatása?

Természetesen rugalmasan alkalmazkodunk és a közölt határidőket az adott helyzetnek megfelelően módosítjuk. Erről folyamatosan informálódhatnak a www.szulovilag.hu oldalunkon.

8 – Lehet-e kapni minden tanintézményben a magazinokat?

Sajnos nem. A jelen bizonytalan járványügyi helyzet okozta megterhelés miatt néhány intézmény nem engedi a forgalmazást, amit mi megértéssel fogadunk.

9 – Meg lehet-e rendelni a magazinokat online, közvetlenül a kiadótól?

Sajnos nem, hiszen a postaköltség a magazinok árához képest olyan jelentős kiadást jelentene a szülőknek, hogy ezt a rendszert nem tervezzük kiépíteni.

10 – Hozzá lehet-e jutni az igényfelmérő laphoz, ha a gyermekemnek nem jutott?

Igen, a mellékelt linken letölthető és nyomtatás, kitöltés után ugyanúgy használható, mint a nyomdában készült változat. Mielőtt visszaküldi az intézménybe, kérjük érdeklődjön, hogy az adott intézmény engedélyezte-e a magazin forgalmazását.

Igényfelmérő letöltése: https://szulovilag.hu/feleves

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Graph-Art könyvajánló

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Ajánlott letöltések

Időjárási megfigyelés

3. osztály, Környezetismeret, Évszakok, időjárás

Rejtvények

1. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény

Félévi felmérő

2. osztály, Környezetismeret, Felmérők

Év eleji ismétlés

4. osztály, Környezetismeret, Ismétlések, felmérők

Évszakok

1. osztály, Környezetismeret, Évszakok,időjárás

Év végi felmérő

4. osztály, Környezetismeret, Ismétlések, felmérők

Szorzás

4. osztály, Matematika, Műveletek 10000-ig

Még több letöltés >>

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

További oldalaink