Könyvkereső

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

A kereséshez kezdje el beírni a könyv címét:Gyakori kérdések - 2020. szeptember

1 – Működik-e a kiadó?

Igen, köszönhetően munkatársaink elhivatottságának, lojalitásának és kitartásának dolgozunk és számos újdonsággal készültünk szeptemberre. Ezekről tájékozódhat az alábbi linken, vagy a www.szulovilag.hu oldalon. Termékeink továbbiakban is a normál iskolai rendnek megfelelő időzítésben készülnek.

Magazin tájékoztató: https://youtu.be/oV2hQv7I3rg

2 – Működik-e a terjesztés?

Igen, munkatársaink már úton vannak.

3 – Hogyan történik a látogatás?

A látogatás módja mindig az adott intézményre érvényes szabályok és a hatályos járványügyi javallatok maximális figyelembevételével alakul. Munkatársaink kitöltött, hetente aktualizált Covid kérdőívvel és a szükséges védőfelszereléssel rendelkeznek és minden tekintetben kötelesek betartani az elővigyázatossági szabályokat.

4 – Jelentenek-e járványügyi kockázatot a magazinok, könyvek?

Nem. A papíron a mérések szerint a Covid-19 vírus 24 órán túl nem kimutatható. A termékeink gyártása és a kiszállítás között pedig ennek sokszorosa telik el, mialatt a termékek védőcsomagolásban vannak, ami kizárja az utólagos fertőzést. A védőcsomagolás maga pedig hagyományos módon fertőtleníthető.

5 – Felkészültünk-e a tanintézmények bezárására?

Igen, mivel ez a járványügyi helyzet alakulásának függvényében teljes biztonsággal nem zárható ki. Azonban más intézkedéseket hozunk helyi és országos bezárások esetén, illetve ezeket befolyásolja a bezárás várható hossza is. Az egyes esetekre vonatkozó elveinket az alábbiakban részletezzük:

 • A) ORSZÁGOS INTÉZMÉNYBEZÁRÁS
  • 1-2-3 hetes országos bezárás: ez a működést, a magazinok megjelenését érdemben nem befolyásolja, nyitás után, ugyan kis késéssel, de a megszokott rendben szállítjuk a termékeket. Azon partnerintézményeink, melyek a magazinokat oktatási célra használják, a digitális változatokat megkaphatják a normál időzítés szerint is, míg a papíralapú magazinokat nyitás után szállítjuk.

  • 1 hónapos országos bezárás: ebben az esetben 1 magazin szám kijuttatása lehetetlen, ezért a tavasszal már kipróbált és népszerű összevont dupla számmal kárpótoljuk a kis olvasókat. Azon partnerintézményeink, melyek a magazinokat oktatási célra használják, az aktuális (egyébként kimaradó) kiadvány digitális változatokat megkaphatják a normál időzítés szerint is, míg a papíralapú összevont, dupla számokat intézmény nyitás után szállítjuk.

  • több hónapos országos bezárás: ha ez a drámai helyzet előfordulna, nincs más lehetőségünk, mint a magazinjainkat digitális formában eljuttatni. Azon előfizetőknek pedig, akiknek ez a lehetőség nem kielégítő, az előre befizetett összegeket visszafizetni.

 • B) HELYI INTÉZMÉNYBEZÁRÁS
  • 1-2-3 hetes helyi bezárás: ez a működést, a magazinok megjelenését érdemben nem befolyásolja, nyitás után, ugyan kis késéssel, de a megszokott rendben szállítjuk a termékeket. A területi képviselő a kontaktpedagógussal egyeztetve más megoldást is találhat (pl: termékek kiszállítása a portára, stb) Azon partnerintézményeink, melyek a magazinokat oktatási célra használják, a digitális változatokat megkaphatják a normál időzítés szerint is, míg a papíralapú magazinokat nyitás után szállítjuk.

  • 1 hónapos helyi bezárás: ebben az esetben 1 magazin szám kijuttatása lehetetlen az adott intézménybe, így annak papír alapú változatát nyitás után a következő havi magazinnak együtt kapja meg az intézmény. De a területi képviselőnkkel egyeztetve más megoldás is kivitelezhető. Ezen az intézmények számára a magazinok digitális változatát a normál tanrendnek megfelelően elérhetővé tesszük.

  • több hónapos helyi bezárás: ha ez a drámai helyzet előfordulna, nincs más lehetőségünk, mint a magazinjainkat digitális formában eljuttatni az adott intézménybe (amennyiben a kontakt pedagógus a területi képviselőnkkel egyeztetve más megoldást nem talál) Azon előfizetőknek pedig, akiknek ez a lehetőség nem kielégítő, az előre befizetett összegeket visszafizetni.

6 – Lehet-e később bekapcsolódni a magazinok vásárlásába?

Igen. Tekintettel a tanévkezdés rendkívüli körülményeire, úgy alakítjuk a magazinok tartalmát, hogy azok akkor se szenvedjenek csorbát, ha azokkal a kis olvasó nem a szeptemberi számtól kezdve találkozik. A pályázatok, nyeremények, versenyek beküldési határidejét pedig rugalmasan kezeljük.

7 – Hogyan alakulnak a beküldési határidők, ha csúszik a magazinok kijuttatása?

Természetesen rugalmasan alkalmazkodunk és a közölt határidőket az adott helyzetnek megfelelően módosítjuk. Erről folyamatosan informálódhatnak a www.szulovilag.hu oldalunkon.

8 – Lehet-e kapni minden tanintézményben a magazinokat?

Sajnos nem. A jelen bizonytalan járványügyi helyzet okozta megterhelés miatt néhány intézmény nem engedi a forgalmazást, amit mi megértéssel fogadunk.

9 – Meg lehet-e rendelni a magazinokat online, közvetlenül a kiadótól?

Sajnos nem, hiszen a postaköltség a magazinok árához képest olyan jelentős kiadást jelentene a szülőknek, hogy ezt a rendszert nem tervezzük kiépíteni.

10 – Hozzá lehet-e jutni az igényfelmérő laphoz, ha a gyermekemnek nem jutott?

Igen, a mellékelt linken letölthető és nyomtatás, kitöltés után ugyanúgy használható, mint a nyomdában készült változat. Mielőtt visszaküldi az intézménybe, kérjük érdeklődjön, hogy az adott intézmény engedélyezte-e a magazin forgalmazását.

Igényfelmérő letöltése: https://szulovilag.hu/feleves

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Graph-Art könyvajánló

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Ajánlott letöltések

Betűkereső

2. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény

Félévi felmérő

1. osztály, Magyar, Felmérők, Írás, helyesírás

Bohócparádé

1. osztály, Matematika, Számok 20-ig

A ház körül

4. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

A vásárban

3. osztály, Matematika, Műveletek 1000-ig

Képes dominók

2. osztály, Készségfejlesztés, Logika

Lakatlan sziget

4. osztály, Készségfejlesztés, Logika

Még több letöltés >>

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

További oldalaink