Friss információkMi lesz a magazinokkal, a nyereményekkel és a tanulmányi versenyekkel? Kérdések és válaszok... Részletek >>
Megérkezett!Letölthetőek a nyári digitális különszámok, galériával, nyomtatható oldalakkal minden magazinhoz!... Tovább >>


A magazinokat érintő változások

Kicsit késünk, de érkezünk amint lehet!

A hazai és nemzetközi hírekre, továbbá a kormány tájékoztatására alapozva, a kiadó újfent alkalmazkodik a megváltozott helyzethez.
Számítva a gazdaság májusi fokozatos újraindulására, a következő döntéseket hoztuk:

  1. Egyeztetünk a tanintézményekkel az áprilisi magazinok mielőbbi kiszállításáról. Reményeink szerint ezek hamarosan, a májusi-júniusi összevont számokkal együtt megérkeznek az iskolákba, óvodákba még május hónapban.
  2. Előfizetőink számára elkészítettük a magazinjaink május-június havi összevont, dupla számait, melyeket már nyomdába is adtunk. Kiszállításukat a májusban érkező áprilisi magazinokkal együtt tervezzük, hogy a személyes találkozások számát minimalizáljuk.
  3. A kiadó elkészíti a „digitális MARADJ OTTHON különkiadásokat” is (minden magazinunkból 1-1 számot, kivéve a Pöttöm újságot), melyek számos meglepetést tartalmaznak majd. Ezek minden kedves kis olvasónk számára ingyenesen elérhetőek lesznek.

Mikorra várható, hogy megérkeznek a termékek az intézményekbe?

Jelen helyzetben erre felelősen pontos válasz nem adható. Jelenleg is folynak az egyeztetések a kollégákkal. Terveink szerint ezt május hónapban megoldjuk.

Lesznek-e májusi, júniusi nyomtatott magazinok?

Igen! Május-júniusi összevont, dupla számokat készítettünk, hogy minél kevesebb személyes találkozással tudjuk eljuttatni őket az olvasóinknak. Terveink szerint májusban megtörténik a kiszállítás.

Lesz-e ajándék az áprilisi és a május-júniusi összevont magazinokhoz?

Igen, ezek a termékekkel együtt érkeznek.

Megvásárolhatja-e a májusi-júniusi számokat az, aki nem előfizető?

Sajnos nem. Ezek kizárólag a már előfizetett mennyiségben készültek. A többi olvasónak ingyenes, digitális különkiadással kedveskedünk.

Miért készülnek a digitális MARADJ OTTHON különkiadások?

Jelen körülmények között nincs lehetőségünk a megszokott értékesítésre, csak az előfizetőket tudjuk kiszolgálni a hagyományos, papír alapú magazinokkal. Azonban fontosnak tartjuk, hogy a kis olvasók ne maradjanak újságok nélkül, ezért speciális, digitális változatot is készítünk a termékeinkből, amelyeket (terveink szerint májusban) mindenki számára ingyenesen elérhetővé fogunk tenni. Ezek tartalma NEM azonos az előfizetőknek készülő május-júniusi összevont számokéval. Ezt a plusz feladatot azért vállaljuk, mert véleményünk szerint ebben a nehéz időszakban azzal teljesítjük leginkább küldetésünket, vagyis támogatjuk a gyermekek fejlődését, a szülők és a pedagógusok munkáját, ha hasznos tartalmainkat elektronikusan bocsátjuk rendelkezésre, mindenki számára ingyenesen.

Mikor lesznek elérhetőek a magazinok digitális MARADJ OTTHON különkiadásai?

Terveink szerint május első harmadában.

Hogyan jutnak hozzá a digitális MARADJ OTTHON különkiadásokhoz az olvasók?

A magazinok digitális formáinak letöltése mindenki számára ingyenes lesz. Az elérhetőséget minden lehetséges felületen közzétesszük majd.

Mi történt az áprilisi magazinokkal, termékekkel?

Az áprilisi magazinok és egyéb termékek elkészültek. Többségében a terjesztők raktáraiban, vagy a lezárt tanintézményekben rekedtek. Amint lehetőségünk lesz, ezeket igyekszünk eljuttatni az intézményekbe, ahol a szülők átvehetik, amennyiben ezt a hatályos rendeletek és a felelős szülői magatartás lehetővé teszi.

Postázzuk-e az áprilisi számokat?

Sajnos erre nincs lehetőségünk, az alábbiak miatt:

  1. Az áprilisi termékek 15%-a már a tanintézményekben várja a kis olvasókat, a többi pedig a terjesztők raktáraiban rekedt, felkészítve az azonnali kiszállításra, amint erre lehetőség lesz.

  2. A kiadó nem rendelkezik a postázáshoz szükséges személyes adatokkal és az adatvédelmi törvény értelmében nem is tárolhatná ezeket.

  3. A termékek árához képest a postaköltség jelentős lenne, melyet a kiadó vállalni nem tud, így azt a vásárlókra kellene terhelni. Ehhez előzetes beleegyező nyilatkozatokra lenne szükség, aminek begyűjtése jelen körülmények között lehetetlen.

  4. A kiadó nem rendelkezik ilyen tömeges postai értékesítés előkészítéséhez szükséges infrastruktúrával.

Lehet terméket rendelni közvetlenül a kiadótól?

Sajnos a kiadónkat is váratlanul érte a tanintézmények bezárása, így nem vagyunk felkészülve a kedves vevők közvetlen kiszolgálására. Jelenleg is dolgozunk a probléma megoldásán és amint megteremtettük a feltételeket, közzétesszük a lehetőséget.

Mi lesz az áprilisi magazinokban szereplő határidős nyereményszelvényekkel és rajzpályázatokkal?

Mivel a magazinok kijuttatása jelen pillanatban szünetel, az abban szereplő határidőket a hatályos kormányrendeleteknek megfelelően rugalmasan módosítjuk majd.

Hogyan érinti a kiadót az intézmények bezárása?

Katasztrofálisan: A cég minden bevételét egyik napról a másikra elveszítette. Jelenleg várjuk a kormány intézkedéseit és a cégvezetés azon dolgozik, hogyan mentsük meg a közel 80 kollégánk munkahelyét, hogy folytathassuk 20 éve tartó küldetésünket.

Működik-e a kiadó?

Igen, munkatársaink többségében home-office-ban, de folyamatosan dolgoznak jelenleg is.

EXTRAVERSENY

A fordulók véget értek. A sorsolás, eredményhirdetés folyamatban, a nyeremények kijuttatása pedig, amíg a Magyar Posta szolgáltatása működőképes, zavartalan lesz.

Az osztály- és intézményszintű nyereményeket csak az iskolák újranyitását követően tudjuk eljuttatni a nyerteseknek.

TEKI-TOTÓ

Az utolsó forduló feladatait március 20-án kipostáztuk. A jelenleg érvényben lévő beküldési határidő április 17., melyet a Magyar Posta szolgáltatásának akadozása esetén rugalmasan módosítunk majd.

Jelenleg dolgozunk azon, hogy a postai versenyzők szelvényeit esetleg elektronikusan is fogadni tudjuk. Amennyiben megtaláltuk a megoldást, azt haladéktalanul közzétesszük.

Az online versenyzés zavartalanul működik.

A sorsolásokat lebonyolítjuk, a nyertesek neveit közzétesszük, a nyeremények kijuttatása pedig, amíg a Magyar Posta szolgáltatása működőképes, zavartalan lesz.

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Büszkék vagyunk arra, hogy hónapról-hónapra mosolyt tudunk csalni a gyermekek arcára színes, élményt nyújtó magazinjainkkal. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

3-5 éveseknek

4-6 éveseknek

4-7 éveseknek

4-7 éveseknek

1. osztályosoknak

2. osztályosoknak

3. osztályosoknak

4. osztályosoknak

Hol lehet megrendelni? - Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Graph-Art könyvajánló

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Legszebb magyar népmesék

Legszebb magyar népmesék

A népmesekincsünk legszebb gyöngyszemeit összegyűjtő kötet a kis olvasók könyvtárát gazdagítja és megismertetik a „jótett helyébe jót várj” erkölcsi parancsát is.

Földünk titkai - AVTK 6.

Földünk titkai - AVTK 6.

Milyen örökséget kaptunk és milyet hagyunk magunk után? Hogyan óvhatjuk környezetünket?

Anyukámnak készítettem

Anyukámnak készítettem

Itt a jó alkalom! Készíts ajándékot kiadványunk segítségével!

Papírvarázs - Hercegnők

Papírvarázs - Hercegnők

A gyerekek képzelete szárnyra kel, amikor a kiadvány oldalaiból hercegnő válik.

Papírvarázs - Robotok

Papírvarázs - Robotok

A gyerekek képzelete szárnyra kel, amikor a kiadvány oldalaiból robot válik.

Irkafirka füzet

Irkafirka füzet

Jöhet egy kis hajtogatás, színezés, játékok, fejtörők és még néhány irkafirka? Jó móka lesz!

Gamervilág

Gamervilág

Ne habozz, vedd kezedbe a kézikönyvet, és merülj el a gamerek világában!

Még több könyv >>

Ajánlott letöltések

Szójáték

4. osztály, Magyar, Nyelvtan, helyesírás

Félévi felmérő

1. osztály, Matematika, Felmérők

Szépen, helyesen

4. osztály, Magyar, Nyelvtan, helyesírás

Krokodil-matek

1. osztály, Matematika, Műveletek 20-ig

A parkban

3. osztály, Készségfejlesztés, Különbségkeresők

Kicsi, nagy, közepes...

2. osztály, Készségfejlesztés, Logika

Környezetvédelem

2. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Még több letöltés >>

További oldalaink

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat:
E-mail cím: ugyfelszolgalat@graphart.hu
Telefonszám: +36-52-521-363 (munkanapokon: 8–16 óráig)

Elérhetőségünk:
E-mail cím: graphart@graphart.hu
Postacím: Graph-Art Kft., 4001 Debrecen, Pf. 582
Telefonszám: +36-52-521-360 (munkanapokon: 8–16 óráig)
4027 Debrecen, Böszörményi út 6.

Copyright 2020. Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft.

A weboldal üzemeltetője: "GRAPH-ART" Lap- és Könyvkiadó Korlátolt Felelősségű Társaság; Az üzemeltető székhelye: 4027 Debrecen, Böszörményi út 6.; Az üzemeltető telefonos elérhetősége: +36 52 521 360; Az üzemeltető e-mail elérhetősége: graphart@graphart.hu; A weboldal üzemeltetőjét nyilvántartásba vevő hatóság: Hajdú-Bihar megyei Bíróság mint Cégbíróság; Cégjegyzékszám: 09 09 006462; Adószám: 11793746-2-09; A weblap üzemeltetője nem vesz igénybe tárhely szolgáltatót.

A honlapon található anyagok a Graph-Art Kft. kizárólagos tulajdonát képezik, (kivéve, ahol a szerzői jog jogosultja külön feltüntetésre kerül) azok felhasználása kizárólag a Felhasználási Feltételekben leírtak szerint engedélyezett. Egyéb kérdésekben kérjük, vegye figyelembe az idevonatkozó hatályos törvényt és rendeleteket, illetve forduljon hozzánk.