Friss információkAz aktuális helyzetre vonatkozó gyakori kérdések a magazinokkal és a kiadóval kapcsolatosan... Tovább >>


Gyakori kérdések - 2020. szeptember

1 – Működik-e a kiadó?

Igen, köszönhetően munkatársaink elhivatottságának, lojalitásának és kitartásának dolgozunk és számos újdonsággal készültünk szeptemberre. Ezekről tájékozódhat az alábbi linken, vagy a www.szulovilag.hu oldalon. Termékeink továbbiakban is a normál iskolai rendnek megfelelő időzítésben készülnek.

Magazin tájékoztató: https://youtu.be/oV2hQv7I3rg

2 – Működik-e a terjesztés?

Igen, munkatársaink már úton vannak.

3 – Hogyan történik a látogatás?

A látogatás módja mindig az adott intézményre érvényes szabályok és a hatályos járványügyi javallatok maximális figyelembevételével alakul. Munkatársaink kitöltött, hetente aktualizált Covid kérdőívvel és a szükséges védőfelszereléssel rendelkeznek és minden tekintetben kötelesek betartani az elővigyázatossági szabályokat.

4 – Jelentenek-e járványügyi kockázatot a magazinok, könyvek?

Nem. A papíron a mérések szerint a Covid-19 vírus 24 órán túl nem kimutatható. A termékeink gyártása és a kiszállítás között pedig ennek sokszorosa telik el, mialatt a termékek védőcsomagolásban vannak, ami kizárja az utólagos fertőzést. A védőcsomagolás maga pedig hagyományos módon fertőtleníthető.

5 – Felkészültünk-e a tanintézmények bezárására?

Igen, mivel ez a járványügyi helyzet alakulásának függvényében teljes biztonsággal nem zárható ki. Azonban más intézkedéseket hozunk helyi és országos bezárások esetén, illetve ezeket befolyásolja a bezárás várható hossza is. Az egyes esetekre vonatkozó elveinket az alábbiakban részletezzük:

6 – Lehet-e később bekapcsolódni a magazinok vásárlásába?

Igen. Tekintettel a tanévkezdés rendkívüli körülményeire, úgy alakítjuk a magazinok tartalmát, hogy azok akkor se szenvedjenek csorbát, ha azokkal a kis olvasó nem a szeptemberi számtól kezdve találkozik. A pályázatok, nyeremények, versenyek beküldési határidejét pedig rugalmasan kezeljük.

7 – Hogyan alakulnak a beküldési határidők, ha csúszik a magazinok kijuttatása?

Természetesen rugalmasan alkalmazkodunk és a közölt határidőket az adott helyzetnek megfelelően módosítjuk. Erről folyamatosan informálódhatnak a www.szulovilag.hu oldalunkon.

8 – Lehet-e kapni minden tanintézményben a magazinokat?

Sajnos nem. A jelen bizonytalan járványügyi helyzet okozta megterhelés miatt néhány intézmény nem engedi a forgalmazást, amit mi megértéssel fogadunk.

9 – Meg lehet-e rendelni a magazinokat online, közvetlenül a kiadótól?

Sajnos nem, hiszen a postaköltség a magazinok árához képest olyan jelentős kiadást jelentene a szülőknek, hogy ezt a rendszert nem tervezzük kiépíteni.

10 – Hozzá lehet-e jutni az igényfelmérő laphoz, ha a gyermekemnek nem jutott?

Igen, a mellékelt linken letölthető és nyomtatás, kitöltés után ugyanúgy használható, mint a nyomdában készült változat. Mielőtt visszaküldi az intézménybe, kérjük érdeklődjön, hogy az adott intézmény engedélyezte-e a magazin forgalmazását.

Igényfelmérő letöltése: https://szulovilag.hu/feleves

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Büszkék vagyunk arra, hogy hónapról-hónapra mosolyt tudunk csalni a gyermekek arcára színes, élményt nyújtó magazinjainkkal. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

3-5 éveseknek

4-6 éveseknek

4-7 éveseknek

1. osztályosoknak

2. osztályosoknak

3. osztályosoknak

4. osztályosoknak

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Graph-Art könyvajánló

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Gyorsfalatok vendégeknek

Gyorsfalatok vendégeknek

78 gyors és egyszerű recept!

Kutyagazdik nagy könyve

Kutyagazdik nagy könyve

Minden ami kedvenc négylábúinkkal kapcsolatos!

Minden napra egy vicc

Minden napra egy vicc

Jöhet egy kis móka és kacagás?

Húsvéti kifestő

Húsvéti kifestő

Verses kifestők, pontösszekötők, különbségkeresők..

Ballagók emlékkönyve

Ballagók emlékkönyve

Az óvodából elballagó gyermekeket közkedvelt emlékkönyve

Kiskobak – Tavaszi zsongás

Kiskobak – Tavaszi zsongás

Képességszint felmérő, fejlesztő foglalkoztató óvodásoknak

Kutyák és macskák – színező

Kutyák és macskák – színező

Színezd ki kedvenceidet!

Még több könyv >>

Ajánlott letöltések

Részletkérdés

4. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

Játssz velünk!

2. osztály, Matematika, Műveletek 100-ig

Az állatok

1. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

A vásárban

3. osztály, Matematika, Műveletek 1000-ig

Év végi felmérő

4. osztály, Magyar, Ismétlések, felmérők, Olvasás, szövegértés

Itt a tél...

2. osztály, Környezetismeret, Évszakok, időjárás

Ezt tudom a tanév elején

3. osztály, Magyar, Ismétlések, felmérők, Nyelvtan, helyesírás

Még több letöltés >>

További oldalaink

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat:
E-mail cím: ugyfelszolgalat@graphart.hu
Telefonszám: +36-30-370-2790 (munkanapokon: 8–16 óráig)

Elérhetőségünk:
E-mail cím: graphart@graphart.hu
Postacím: Graph-Art Kft., 4001 Debrecen, Pf. 582
Telefonszám: +36-30-370-2790 (munkanapokon: 8–16 óráig)
4027 Debrecen, Böszörményi út 6.

Copyright 2021. Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. - Adatkezelési tájékoztató

A weboldal üzemeltetője: "GRAPH-ART" Lap- és Könyvkiadó Korlátolt Felelősségű Társaság; Az üzemeltető székhelye: 4027 Debrecen, Böszörményi út 6.; Az üzemeltető telefonos elérhetősége: +36 52 521 360; Az üzemeltető e-mail elérhetősége: graphart@graphart.hu; A weboldal üzemeltetőjét nyilvántartásba vevő hatóság: Hajdú-Bihar megyei Bíróság mint Cégbíróság; Cégjegyzékszám: 09 09 006462; Adószám: 11793746-2-09; A weblap üzemeltetője nem vesz igénybe tárhely szolgáltatót.

A honlapon található anyagok a Graph-Art Kft. kizárólagos tulajdonát képezik, (kivéve, ahol a szerzői jog jogosultja külön feltüntetésre kerül) azok felhasználása kizárólag a Felhasználási Feltételekben leírtak szerint engedélyezett. Egyéb kérdésekben kérjük, vegye figyelembe az idevonatkozó hatályos törvényt és rendeleteket, illetve forduljon hozzánk.