ÚJDONSÁG!Cseperedő-fejlesztőprogram – segítség a fejlesztéshez, iskolaérettség felméréséhez... Tovább >>
ÚJDONSÁG!Élménypedagógia sulimagazinokkal - ROP '21: osztályszintű képességfejlesztés... Tovább >>

Tappanccsal az iskolába – Foglalkoztatókönyv iskolába készülő gyerekeknek

Az iskolakezdés óriási változás és izgalom gyermeknek és szülőnek egyaránt. A felelősen gondolkodó szülők jól tudják, hogy mai világunkban erre a lépésre készülni kell, így tudni szeretnék, mennyire „érett” gyermekük, hogyan tud megfelelni a vele szemben támasztott követelményeknek.  Szerencsére már az is köztudomású, hogy a gyermekeknek az iskolaérettség eléréséhez elsősorban képességeik, készségeik fejlesztésére, finomítására van szükség.

Ez a méreteit tekintve is kiemelkedő könyv pontosan ezt kínálja. A jobb áttekinthetőség kedvéért a négy évszakot használva keretként, fejlesztési területekre bontva több száz feladatot kínál. Vonzóan színes kivitele felkelti a gyermek érdeklődését, szórakoztató feladványai kitartásra ösztönzik, a helyes megoldások sikerélménnyel jutalmazzák. A szülők pedig folyamatosan figyelemmel kísérhetik, hogy gyermekük mely területeken teljesít kiemelkedően jól, illetve hol érdemes még segítséget nyújtani számára.

96 oldal, 24 × 32,5 cm

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Helyesírási totó

4. osztály, Magyar, Nyelvtan, helyesírás

Rokoni kapcsolatok

2. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Tengernyi játék

1. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény

Városok és épületek

3. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Eső, jégeső, hó

3. osztály, Környezetismeret, Évszakok, időjárás

Játék a szavakkal

4. osztály, Magyar, Nyelvtan, helyesírás

Összeadások

1. osztály, Matematika, Műveletek 20-ig

Még több letöltés >>

További oldalaink