ÚJDONSÁG!Cseperedő-fejlesztőprogram – segítség a fejlesztéshez, iskolaérettség felméréséhez... Tovább >>
ÚJDONSÁG!Élménypedagógia sulimagazinokkal - ROP '21: osztályszintű képességfejlesztés... Tovább >>

Mikrovilág – Parányi élőlények nyomában

A természet kincsestára igen gazdag, hiszen különféle élőlények milliói népesítik be Földünket. Egy részüket ismerjük, mivel nap mint nap látjuk őket. Léteznek azonban olyan parányiak is, amelyek szabad szemmel nem vehetők észre, ám mindig a környezetünkben éltek. A mikroszkóp feltalálása viszont lehetővé tette, hogy a láthatatlan világ lakóiról „lehulljon a lepel”.

Kötetünk látványos illusztrációk segítségével őket – a többek között az otthonunkban, a bútorainkon, a levegőben vagy éppen a bőrünk felszínén és a testünkben élő lényeket – mutatja be. Kiadványunkkal minden olvasónk felfedezheti a rejtélyes parányok titkait!

64 oldal, 21,3 × 27,5 cm

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Évszakok

1. osztály, Környezetismeret, Évszakok,időjárás

Az év madara

3. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

Növények a kertben

4. osztály, Környezetismeret, Növényvilág

Számkereső

3. osztály, Matematika, Számok 1000-ig

Vásárlás

2. osztály, Matematika, Számok 100-ig

Év végi felmérő

2. osztály, Matematika, Felmérők

Félévi felmérő

1. osztály, Magyar, Felmérők, Olvasás

Még több letöltés >>

További oldalaink