ÚJDONSÁG!Cseperedő-fejlesztőprogram – segítség a fejlesztéshez, iskolaérettség felméréséhez... Tovább >>
ÚJDONSÁG!Élménypedagógia sulimagazinokkal - ROP '21: osztályszintű képességfejlesztés... Tovább >>

Húsvéti kifestő

Ez a kifestő a húsvéti várakozás idejére nyújt remek kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Idei kiadványunk teljesen megújult tartalommal, játékos fejlesztő oldalakkal gazdagodott. A hagyományos verses kifestők mellett megtalálható bennük a pontösszekötő, különbség- és részletkereső, labirintus, színezz a megadottak szerint, sőt még egy a húsvéthoz kapcsolódó időrendi feladványos oldal is. Természetesen nem maradhatnak ki a húsvéti szimbólumokat megelevenítő aranyos illusztrációk, mint például a nyuszi, bárány, tyúkanyó. A kifestő az olyan képességek, mint finommotorika, szem-kéz koordináció, rész-egész percepció, kreativitás fejlesztése mellett, segíti az érzelmi ráhangolódást a közelgő ünnepre.

20 x 28,5 cm; 24 oldal

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Lépegető

4. osztály, Matematika, Műveletek 10000-ig

Szilárd, folyékony, légnemű

2. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Igék

4. osztály, Magyar, Nyelvtan, helyesírás

Csupa e

3. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény

Szókincsvadászat

1. osztály, Magyar, Írás, helyesírás

Szókirakó

1. osztály, Magyar, Írás, helyesírás

Év végi felmérő

4. osztály, Matematika, Ismétlések, felmérők

Még több letöltés >>

További oldalaink