ÚJDONSÁG!Cseperedő-fejlesztőprogram – segítség a fejlesztéshez, iskolaérettség felméréséhez... Tovább >>
ÚJDONSÁG!Élménypedagógia sulimagazinokkal - ROP '21: osztályszintű képességfejlesztés... Tovább >>

Farsangi kavalkád lányoknak

Tudod már, mi leszel a farsangon? Vagy még bizonytalan vagy benne? Szeretnél egy remek álarcot? Akkor a Farsangi kavalkád című kiadvány neked készült! Lapozz bele, és a számos jelmezötlet mellett vidám feladványokat is találsz. Rakd fel az ajándékba kapott álarcot, amely máris a maszkabál forgatagába röpít.

16 oldal, 21 × 29,7 cm

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Lakatlan sziget

4. osztály, Készségfejlesztés, Logika

Szemfüles

2. osztály, Készségfejlesztés, Különbségkeresők

Házilúd = liba

4. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

A dinoszauruszok kora

4. osztály, Magyar, Olvasás, szövegértés

Fülelj!

4. osztály, Környezetismeret, Testünk

Töprengő

2. osztály, Matematika, Mérések, geometria

Szókereső

2. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

Még több letöltés >>

További oldalaink