ÚJDONSÁG!Cseperedő-fejlesztőprogram – segítség a fejlesztéshez, iskolaérettség felméréséhez... Tovább >>
ÚJDONSÁG!Élménypedagógia sulimagazinokkal - ROP '21: osztályszintű képességfejlesztés... Tovább >>

99+1 csajos kaland

Mit szólnál egy olyan könyvhöz, amely telis-tele van izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokkal és csajos feladatokkal? Ugye milyen jól hangzik? Szépség, divat, barátnők, természet… melyik téma áll hozzád a legközelebb? Kiadványunk segítségével próbára teheted magadat és a kreativitásodat, nem mellesleg pedig 99+1 sikerélménnyel gazdagodhatsz. Kalandra fel!

128 oldal, 16,5 × 23,5 cm

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Év végi felmérő

1. osztály, Matematika, Felmérők

Év végi felmérő

3. osztály, Környezetismeret, Ismétlések, felmérők

Rejtőzködés

3. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

A fekete tulipán titka

3. osztály, Matematika, Műveletek 1000-ig

Bogozd ki!

3. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény

Élő – élettelen

1. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

Óvd a Földet!

1. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Még több letöltés >>

További oldalaink