ÚJDONSÁG!Cseperedő-fejlesztőprogram – segítség a fejlesztéshez, iskolaérettség felméréséhez... Tovább >>
ÚJDONSÁG!Élménypedagógia sulimagazinokkal - ROP '21: osztályszintű képességfejlesztés... Tovább >>

Kiskobak – Tavaszi zsongás

A Kiskobak foglalkoztatósorozat a fokozatosságot szem előtt tartva, egyre magasabb szinten fejleszti a nagycsoportos óvodások iskolaérettséghez szükséges képességeit. A feladatok megoldása során a szülő képet kap arról, hogy az egyes részképességek terén milyen fejlettségi fokon áll a gyermeke.

112 oldal, 20 × 28,5 cm

Jelenleg nem rendelhető.

Megosztás: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

A farsangi bálon

2. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

Szorzás

4. osztály, Matematika, Műveletek 10000-ig

Az éltető víz

4. osztály, Környezetismeret, Évszakok, időjárás

Robotszámláló

1. osztály, Matematika, Számok 20-ig

Nagytakarítás

1. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Hóemberek

2. osztály, Készségfejlesztés, Különbségkeresők

Régiségek

4. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény

Még több letöltés >>

További oldalaink