ÚJDONSÁG!Cseperedő-fejlesztőprogram – segítség a fejlesztéshez, iskolaérettség felméréséhez... Tovább >>
ÚJDONSÁG!Élménypedagógia sulimagazinokkal - ROP '21: osztályszintű képességfejlesztés... Tovább >>

Ballagók emlékkönyve

Ezt a kis könyvet az óvodából elballagó gyermekeknek ajánljuk, hogy minél több apró emléket őrizzenek meg az óvodában töltött évekből. Ha hosszú évek elteltével a tulajdonosa újra fellapozza e színes kis könyvet, segít a szép emlékek felidézésében.

48 oldal, 99  × 39 cm

Jelenleg nem rendelhető.

Megosztás: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Melyik a több?

2. osztály, Matematika, Mérések, geometria

Játéklabirintus

2. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

Számvarázs

2. osztály, Matematika, Számok 100-ig

Villámcsapás

3. osztály, Környezetismeret, Évszakok, időjárás

Terülj, terülj, asztalkám!

4. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Belső szerveink

3. osztály, Környezetismeret, Testünk

Melyiket válasszam?

4. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

Még több letöltés >>

További oldalaink