Ballagók emlékkönyve

Ezt a kis könyvet az óvodából elballagó gyermekeknek ajánljuk, hogy minél több apró emléket őrizzenek meg az óvodában töltött évekből. Ha hosszú évek elteltével a tulajdonosa újra fellapozza e színes kis könyvet, segít a szép emlékek felidézésében.

48 oldal, 99  × 39 cm

Néhány hónapja oly mértékben növekedett a kereslet a Kiadó termékei iránt, hogy sajnos legjobb szándékaink ellenére sem tudunk minden igényt kielégíteni, hiszen ezen kiadványok utángyártása, nyomdatechnikai okok miatt, csak lényegesen magasabb fogyasztói áron lenne lehetséges. Annak érdekében, hogy csökkentsük kis olvasóink csalódottságát, igyekszünk minden elfogyott termék helyett „ún. helyettesítő” terméket kijelölni. Ezek a helyettesítő termékek az eredetihez témájukban hasonlóak és ugyanolyan, vagy nagyobb értékűek. Természetesen ezt csak, mint egy lehetőséget ajánljuk fel, amennyiben ez a termék nem felel meg a vásárlók eredeti elképzeléseinek, úgy a vásárlástól elállhatnak, vagy a befizetett pénzt visszakérhetik. Kérjük, ezen szándékát csak jelezze a tanintézményben és területi képviselőnk haladéktalanul intézkedni fog!

Megrendelőszelvény letöltése

Megosztás: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Húsvéti kifestő

Húsvéti kifestő

Verses kifestők, pontösszekötők, különbségkeresők..

Minden napra egy vicc

Minden napra egy vicc

Jöhet egy kis móka és kacagás?

Kutyagazdik nagy könyve

Kutyagazdik nagy könyve

Minden ami kedvenc négylábúinkkal kapcsolatos!

Kiskobak – Tavaszi zsongás

Kiskobak – Tavaszi zsongás

Képességszint felmérő, fejlesztő foglalkoztató óvodásoknak

Kutyák és macskák – színező

Kutyák és macskák – színező

Színezd ki kedvenceidet!

Farsangi kavalkád lányoknak

Farsangi kavalkád lányoknak

Szórakoztató farsangi munkafüzet

Farsangi kavalkád fiúknak

Farsangi kavalkád fiúknak

Szórakoztató farsangi munkafüzet

Még több könyv >>

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Büszkék vagyunk arra, hogy hónapról-hónapra mosolyt tudunk csalni a gyermekek arcára színes, élményt nyújtó magazinjainkkal. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

3-5 éveseknek

4-6 éveseknek

4-7 éveseknek

1. osztályosoknak

2. osztályosoknak

3. osztályosoknak

4. osztályosoknak

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Irány a cél!

3. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

Táborozás

1. osztály, Készségfejlesztés, Különbségkeresők

Pontösszekötő

2. osztály, Matematika, Számok 100-ig

Szövegeljünk együtt!

2. osztály, Matematika, Műveletek 100-ig

Miért koccintunk?

3. osztály, Magyar, Olvasás, szövegértés

Félévi felmérő

1. osztály, Matematika, Felmérők

Félévi felmérő

2. osztály, Környezetismeret, Felmérők

Még több letöltés >>

További oldalaink

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat:
E-mail cím: ugyfelszolgalat@graphart.hu
Telefonszám: +36-30-370-2790 (munkanapokon: 8–16 óráig)

Elérhetőségünk:
E-mail cím: graphart@graphart.hu
Postacím: Graph-Art Kft., 4001 Debrecen, Pf. 582
Telefonszám: +36-30-370-2790 (munkanapokon: 8–16 óráig)
4027 Debrecen, Böszörményi út 6.

Copyright 2021. Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. - Adatkezelési tájékoztató

A weboldal üzemeltetője: "GRAPH-ART" Lap- és Könyvkiadó Korlátolt Felelősségű Társaság; Az üzemeltető székhelye: 4027 Debrecen, Böszörményi út 6.; Az üzemeltető telefonos elérhetősége: +36 52 521 360; Az üzemeltető e-mail elérhetősége: graphart@graphart.hu; A weboldal üzemeltetőjét nyilvántartásba vevő hatóság: Hajdú-Bihar megyei Bíróság mint Cégbíróság; Cégjegyzékszám: 09 09 006462; Adószám: 11793746-2-09; A weblap üzemeltetője nem vesz igénybe tárhely szolgáltatót.

A honlapon található anyagok a Graph-Art Kft. kizárólagos tulajdonát képezik, (kivéve, ahol a szerzői jog jogosultja külön feltüntetésre kerül) azok felhasználása kizárólag a Felhasználási Feltételekben leírtak szerint engedélyezett. Egyéb kérdésekben kérjük, vegye figyelembe az idevonatkozó hatályos törvényt és rendeleteket, illetve forduljon hozzánk.