Íróka-móka – Számok

A megadott kezdőpontok és az alakítási irányt mutató nyilak támpontot adnak a pontos íráshoz. A négyzethálók és a széles vonalrendszerek segítik a helyes arányok megtartását. A munkafüzethez tartozó filctoll nyoma eltávolítható a felületről, ezáltal lehetőség nyílik újra és újra elvégezni a betűk és számok írását, valamint a feladatokat.

24 oldal, 20 × 28,5 cm

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Az erdőben

2. osztály, Matematika, Műveletek 100-ig

Erdőn, mezőn, vízparton

4. osztály, Környezetismeret, Állatvilág, Növényvilág

Ilyenek vagyunk

2. osztály, Környezetismeret, Testünk

A versenypályán

1. osztály, Matematika, Műveletek 20-ig

A ház körül

4. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

Madaras lap

4. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

Keresgélő

1. osztály, Készségfejlesztés, Különbségkeresők, Rejtvény

Még több letöltés >>

További oldalaink