Így neveld a kutyádat!

Kiadványunkban a leghűségesebb háziállatunké, a kutyáé a főszerep. Hogyan kell kölyökkutyát választani? Milyen fortélyokkal lehet pórázhoz szoktatni, vagy leültetni? És hogyan kell alapvető trükköket – például „Adj pacsit!” és „Integess!” – megtanítani neki? A sok hasznos tanács mellett ez a könyv ezekre az érdekes kérdésekre is választ ad!

96 oldal, 16,5 × 22,7 cm

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Az erdő rejtekében

3. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

A várkapu

4. osztály, Matematika, Számok 10000-ig

Bűvészmutatvány

4. osztály, Matematika, Műveletek 10000-ig, Számok 10000-ig

Töprengő

3. osztály, Készségfejlesztés, Logika

Félévi felmérő (nyelvtan)

3. osztály, Magyar, Ismétlések, felmérők

Ízes falatok

2. osztály, Környezetismeret, Testünk

A mindentjáró malmocska

2. osztály, Magyar, Olvasás, szövegértés

Még több letöltés >>

További oldalaink