Dinók és más ősállatok – matricás kifestő

Érdekel a dinók világa? Less be az ősállatok lenyűgöző birodalmába! Ha kiszínezted a képeket, megkeresheted a matricák helyét, az utolsó oldalon pedig még egy kirakós játék is vár rád!

20 x 28,5 cm 24 oldal

Megrendelőszelvény letöltése

Megosztás: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Hulladékgyűjtés

1. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

A vakond

3. osztály, Magyar, Fogalmazás

A baromfiudvarban

3. osztály, Készségfejlesztés, Különbségkeresők

Hónapok

1. osztály, Környezetismeret, Évszakok,időjárás

Miniistálló

4. osztály, Matematika, Számok 10000-ig

Folyadékfogyasztás

4. osztály, Matematika, Mérések, geometria

Játéklabirintus

2. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

Még több letöltés >>

További oldalaink