Óriások munkában – Munkagépek

A munkagépek között vannak óriások és törpék, gyorsak és lomhák, bonyolult és egyszerű felépítésűek. Egy dologban azonban megegyeznek: körülöttünk szorgoskodnak. Ismerd meg a hatalmas bányagépeket, az építkezés és útépítés legfontosabb gépeit, a teherautók típusait, valamint a határban szorgoskodókat!

64 oldal, 21,3 × 27,5 cm

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Félévi felmérő

1. osztály, Magyar, Felmérők, Olvasás

Év végi felmérő

2. osztály, Magyar, Olvasás, szövegértés

Irány a vár!

1. osztály, Matematika, Műveletek 20-ig

Utazás

3. osztály, Matematika, Mérések, geometria

Majommóka

2. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

Öltöztető

1. osztály, Környezetismeret, Évszakok,időjárás

Egy esztendő

2. osztály, Környezetismeret, Évszakok, időjárás

Még több letöltés >>

További oldalaink