Kraftsuli

Gondoltál már arra, milyen lehet egy iskola a Minecraft világában? Most bekukkanthatsz a Kraftsuliba! Találkozhatsz a mobokkal, megismerheted a rémes tanárokat és a még rémesebb diákokat. Pillants be a termekbe, kísérd el őket kirándulásra, nézd meg, mi történik az órákon és a szünetekben. Színezz és oldd meg a feladatokat!

32 oldal; 21 × 29,7 cm

Megrendelőszelvény letöltése

Megosztás: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Hőlégballonon

2. osztály, Magyar, Nyelvtan, helyesírás

Ezt tudom a tanév elején

3. osztály, Magyar, Ismétlések, felmérők, Nyelvtan, helyesírás

Egérkaland

2. osztály, Matematika, Számok 100-ig

Bűvészmutatvány

4. osztály, Matematika, Műveletek 10000-ig, Számok 10000-ig

Csak helyesen!

3. osztály, Magyar, Nyelvtan, helyesírás

A főnév

3. osztály, Magyar, Nyelvtan, helyesírás

Robotszámláló

1. osztály, Matematika, Számok 20-ig

Még több letöltés >>

További oldalaink