ÚJDONSÁG!Cseperedő-fejlesztőprogram – segítség a fejlesztéshez, iskolaérettség felméréséhez... Tovább >>
ÚJDONSÁG!Élménypedagógia sulimagazinokkal - ROP '21: osztályszintű képességfejlesztés... Tovább >>

Póniország

A Szivárvány Póniország elsősorban kislányoknak szóló matricás könyv. A foglalkoztatóoldalakon, írás-előkészítő, figyelemfejlesztő feladatok is találhatók. A kicsiknek meg kell keresniük a matricák helyét, majd beragasztaniuk, hogy valóban a szivárvány színeiben pompázzon a könyv minden oldala. A kiadvány szabad teret enged a fantáziának és kreativitásnak, játékosan fejleszti a gyerekek kitartását, és segít a szabadidő tartalmas eltöltésében.

Méret: 210 x 297 mm
Oldalszám: 48 oldal

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

A farsangi bálon

2. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

Állítsd sorba!

2. osztály, Matematika, Számok 100-ig

Suli-logi

3. osztály, Készségfejlesztés, Logika

Játék a számokkal

4. osztály, Matematika, Számok 10000-ig

Rész, egész

3. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény

Közlekedj okosan!

1. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Fák, bokrok

2. osztály, Környezetismeret, Növényvilág

Még több letöltés >>

További oldalaink