ÚJDONSÁG!Cseperedő-fejlesztőprogram – segítség a fejlesztéshez, iskolaérettség felméréséhez... Tovább >>
ÚJDONSÁG!Élménypedagógia sulimagazinokkal - ROP '21: osztályszintű képességfejlesztés... Tovább >>

Miku, Miku, Mikulás...

A játékos tevékenység, mely során a gyermek a matricák beragasztásával egészítheti ki a képeket, nemcsak szórakoztatja, leköti a figyelmét, hanem számos képességét (pl. türelem, kitartás, kézügyesség) is fejleszti. Tartalma felkelti a gyermek érdeklődését, az elmélyült munkálkodással pedig gyorsabban telik az idő.

21 x 29,7 cm; 12 oldal

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Miért koccintunk?

3. osztály, Magyar, Olvasás, szövegértés

Tűzoltók akcióban

1. osztály, Matematika, Műveletek 20-ig

Tarkabarka

4. osztály, Magyar, Nyelvtan, helyesírás

Szókereső

4. osztály, Magyar, Nyelvtan, helyesírás

Időjárási megfigyelés

3. osztály, Környezetismeret, Évszakok, időjárás

Mérlegelés

3. osztály, Készségfejlesztés, Logika

Hirdetések

4. osztály, Magyar, Olvasás, szövegértés

Még több letöltés >>

További oldalaink