Sulikezdő alapcsomag

Tappancs, Ferka és a csodapónik elkísérnek az iskolába is! A leendő elsősöknek készített füzetben mindent megtaláltok, amire az iskolában szükségetek lesz: piros-kék számolókorongokat és a logikai készlet elemeit tartódobozokkal, órarendeket, névtáblákat, óralapot, kivágható betűkészletet, szám- és jelkártyákat, számegyenest, vonalzót, öntapadós füzetcímkéket. Elkalandozhattok a mesék varázslatos világába, és játékos feladatokat is megoldhattok.

Méret: 210 x 297 mm
Oldalszám: 24 oldal

Megrendelőszelvény letöltése

Megosztás: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Év végi felmérő

1. osztály, Matematika, Felmérők

A farsangi bálon

2. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

Élő – élettelen

1. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

Bogozd ki!

4. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

Új címet kérek!

3. osztály, Magyar, Fogalmazás

Hőlégballonon

2. osztály, Magyar, Nyelvtan, helyesírás

A szél

4. osztály, Magyar, Ismétlések, felmérők

Még több letöltés >>

További oldalaink