Divattervező leszek!

Ugye milyen klassz lenne, ha egy mozdulattal babaszobát csinálhatnál a könyvedből? Most megteheted! Tervezz ruhát, frizurát vagy épp kiegészítőt a csodás hercegnőknek, majd a kivágható ruhákkal öltöztesd fel a figurákat! Nyisd ki a fedél behajtott füleit, és már indulhat is a játék a babaszobádban!

Méret: 200 x 285 mm
Oldalszám: 48 oldal

Megrendelőszelvény letöltése

Megosztás: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Játssz velünk!

2. osztály, Matematika, Műveletek 100-ig

Száguldás az űrben

3. osztály, Matematika, Műveletek 1000-ig

Összeadások

1. osztály, Matematika, Műveletek 20-ig

Betűrengeteg

3. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

Tájékozódj!

3. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Keresd a párokat!

2. osztály, Magyar, Nyelvtan, helyesírás

Nagytakarítás

1. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Még több letöltés >>

További oldalaink