Kraftvarázs

Szeretne gyermekének olyan könyvet adni, amely igazán szórakoztatja, és közben fejleszti a képességeit? Napjainkban az egyik legkedveltebb számítógépes játék a Minecraft. A Kraftvarázsban erről, és a benne szereplő lényekről, világokról olvashatnak a gyerekek. A könyv foglalkoztató oldalakat is tartalmaz, ahol játékos feladatokat kell megoldani a kedvenc Minecraft szereplőikkel, és végre nemcsak a számítógép előtt ülve találkozhatnak velük, hanem a könyv lapjain!

Méret: 200 × 285 mm

Oldalszám: 64 oldal

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Év végi felmérő

4. osztály, Környezetismeret, Ismétlések, felmérők

Busójárás

4. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény

Számkereső

3. osztály, Matematika, Számok 1000-ig

Félévi felmérő

2. osztály, Magyar, Felmérők

Növények

2. osztály, Környezetismeret, Növényvilág

Tengernyi játék

1. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény

Ismered az állatokat?

1. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

Még több letöltés >>

További oldalaink