Könyvkereső

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

A kereséshez kezdje el beírni a könyv címét:

Filléres karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek – 7 tuti tipp, aminek biztosan örülni fognak

Valljuk be, ha van gyermekünk, a karácsonyi előkészületek bizony több fronton is igazi fejtörést okozhatnak. Nem elég a saját munkánk körüli év végi hajtás, a lakást is ünnepi hangulatúvá kell varázsolni,  az iskolai, óvodai vállalásokban is segédkezni kell, természetesen gondoskodni kell az ünnepi menüről, és persze az ajándékvásárlásról sem szabad megfeledkeznünk. A nagy rohanásban hajlamosak lehetünk éppen azt figyelmen kívül hagyni, amiről a karácsony szól: a meghitt egymásra figyelést és elcsendesülést.

Ha nem vagyunk elég tudatosak és féktelen költekezésbe kezdünk, az ünnep nem csupán fizikálisan és mentálisan, hanem a pénztárcánk tekintetében is megterhelővé válhat. A filléres karácsonyi ötletek gyerekeknek cikkünk abban lehet a segítségedre, hogy az idei ajándékozás ne legyen totális anyagi csőd. 

Filléres karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek - 7 tuti tipp, aminek biztosan örülni fognak

1. Kívánságlista

Ez ugyan nem konkrét ötlet, de sok szempontból a hasznunkra válhat majd. Kérjük meg gyermekünket, hogy írjon kívánságlistát azokról a dolgokról, amikre vágyik. Segíthetünk is neki a válogatásban, de azt érdemes jó előre leszögezni, hogy nem minden ajándékot kaphat meg. Így kétségtelenül az kerül majd a fa alá, amit szeretne, a meglepetés ereje is megmarad (hisz nem tudja melyik lesz végül az övé), és az anyagi kereteinkhez mérten mi is támpontokat adhatunk.

2. Társasjátékok

A digitális kor kellős közepén egyre nehezebb dolgunk van, ha ajándékot szeretnénk vásárolni, de ne feledjük: gyermekünknek óriási szüksége van az emberi kapcsolatokra és interakciókra a mindennapokban – az online felületek térhódítása ellenére is. A társasjátékoknak számos pozitív hatása bizonyított, úgy mint a kreatív alkotóerő fejlesztése, szociális készségek gyakorlása, szókincs bővítése, kommunikáció csiszolása stb.

Filléres karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek - 7 tuti tipp, aminek biztosan örülni fognak

Szerencsére manapság rengeteg társasjáték közül lehet választani, a kártyajátékoktól egészen a bonyolult stratégiai játékokig, így gyermekünk érdeklődési körét és a saját pénztárcánkat is figyelembe tudjuk venni a kiválasztás során.

3. DIY szettek

A leghasznosabb ajándékok közé fejlesztés szempontjából kétségtelenül a DIY (do it yourself), azaz a „csináld magad” szettek tartoznak. Legyen szó akár egy barkács-, gyöngyfűző vagy gyurmakészletről, egyrészt biztosan találunk gyermekünk számára izgalmasat, másrészt legtöbb esetben ezek a típusú gyermekjátékok nem a legdrágább kategóriát képviselik, így kedvünkre válogathatunk a boltok polcain annak tudatában, hogy nem csupán érdekes, de hasznos és költséghatékony meglepetést szerzünk majd.

4. Indiánsátor

A legtöbb gyerek imádja a sátrat, ahol el tud bújni, és ami az ő saját birodalma, mentsvára lehet a külvilág elől. Itt lehet majd játszani, történeteket mesélni vagy olvasni a hosszú téli estéken. Ez annyira egyszerű ötlet, hogy egy kis energiával akár mi magunk is elkészíthetjük. Mindössze 4 vagy 6 bambusznádra (kívánt formától függően) és vászonanyagra lesz szükségünk.

Filléres karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek - 7 tuti tipp, aminek biztosan örülni fognak

Ha szeretnénk, dekorálhatjuk is gyermekünk ízlésének megfelelően különböző motívumokkal vagy divatos mesehősökkel. A végeredménynek csak a képzelet szabhat határt, az öröm pedig garantált.

5. Gyereknapló

Az új év és az ünnep közeledtével könnyen eszünkbe juthat jövő évi határidőnaplót ajándékozni felnőtt családtagjainknak, ismerőseinknek. Bár merőben más célt szolgál, de hogy gyermekünk se maradjon ki, ajándékozzunk neki gyereknaplót! Pattintsd ki ezt a naplót! című kiadványunkban a különleges feladatok során nem csupán szárnyalhat gyermekünk képzelőereje, de sok boldog percet is bezsebelhet majd (a kedvező árnak köszönhetően pedig a mi zsebünk sem marad üresen).

6. Tematikus színezők

A színezők jótékony hatásait nem lehet elégszer hangsúlyozni. Amikor gyermekünk színez, nemcsak a lapokat festi ki, hanem a mindennapjait is. A színezés amellett, hogy szórakoztató tevékenység, rengeteg pszichológiai előnnyel is bír: segít feldolgozni az érzelmeket és levezetni a felgyülemlett feszültséget. Ezentúl pedig fejleszti a kézügyességet, és a szervezési készségre, valamint a problémamegoldó képességre is pozitívan hat, mivel a részletes ábrák színnel való megtöltése aktivizálja az agyi funkciókat.

Filléres karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek - 7 tuti tipp, aminek biztosan örülni fognak

Nem meglepő, hogy manapság nagy népszerűségnek örvendenek a felnőtt színezők is. Éppen ezért kiváló ajándéknak bizonyulnak. Szerezd be online, kényelmesen, elérhető áron IDE KATTINTVA.

7. Könyvcsomagok

A karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek lista nélkülözhetetlen elemei a könyvek. Az olvasóvá nevelés felelős szülőként kulcsfontosságú, így a könyv mindig, minden életkorban és bármilyen alkalomra kiváló ajándék lehet a család legkisebb tagjai számára. A Tudorkashop oldalán rengeteg izgalmas könyvcsomag közül válogathatsz, és ha időben leadod rendelésed, az őszi akció keretein belül akár féláron is beszerezheted a legjobb összeállításokat.

A legmegfelelőbb ajándékot megtalálni nem könnyű feladat. Fontos, hogy gyermekünk arcára mosolyt csaljunk, de maradjunk a realitások talaján. Ne feledjük, a karácsony nem arról szól, hogy mekkora ajándék van a fa alatt, hanem arról, hogy mennyi meghittség és öröm van a szívünkben. Reméljük, hogy a filléres ajándék ötletek gyerekeknek összeállításunk hasznos segítségnek bizonyul majd az ünnepi készülődés során.

Gyerekkönyvek már 1990 Forintért a Tudorkashopban!

Itt megtalálja a legcsodálatosabb mesekönyveket, amelyek segítenek fejlődni a gyermeknek a képességeiben és az önálló olvasásban. Talál képességfejlesztő kiadványokat, amelyek a gyermek fantáziáját és kreativitását fejlesztik. és nem utolsó sorban szórakoztató termékeket amik segítenek a gyermeknek pihenni és lazulni.

Fedezze fel a Tudorkashopban és találja meg a tökéletes könyveket és termékeket a gyermeknek!

Megosztás: Facebook Twitter Viber

További cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Graph-Art könyvajánló

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Ajánlott letöltések

Háziállatok

2. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

A világot járt kismalac

2. osztály, Magyar, Olvasás, szövegértés

Madaras lap

4. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

Okoskodó

2. osztály, Készségfejlesztés, Logika

Őszi piac

3. osztály, Környezetismeret, Növényvilág

Szelek

4. osztály, Környezetismeret, Évszakok, időjárás

Totó

3. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Még több letöltés >>

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

További oldalaink