MagazinokKönyvekOkTaTuMesesarokKreatívHasznosJátékokVersenyekKapcsolat
Vissza a könyvekhez Töltse le aktuális igényfelmérő lapunkat!

Hazánk, Magyarország

Könyvsorozatunk szerteágazó, érdekes és hasznos ismereteket kínál a különböző olvasási szinten álló gyerekeknek.

1. rész: Titkok és rejtélyek: A vizsgálódást őseink vándorlásával kezdjük, elkísérjük őket az új hazába s európai kalandozásaikra. Kifürkésszük a középkori várak és a kémek titkait. Királyokkal, cselszövőkkel kerülünk közeli ismeretségbe. Földben és vizek mélyén rejtőző kincsek nyomát kutatjuk. Csodás és hátborzongató történeteket ismerünk meg a legendák és mondák világából.

2. rész: Felfedezések és találmányok: Milyen tárgyakat, eljárásokat, módszereket köszönhet Európa s a világ hazánknak? A kalandozások korától napjainkig a magyarok nevéhez számos fontos felfedezés és találmány fűződik. Most felfedezőinkkel együtt újra bejárjuk a Föld távoli tájait.

3. rész: Nemzeti értékeink: E kötet a világörökségeket, hungarikumokat, ereklyéket veszi sorra. Hollókőtől a tokaji borpincékig és a pécsi Zsolnay kulturális negyedig bemutatjuk a helyszíneket, a magyar csúcstermékeket. Bepillantunk a népművészet és a magyar konyha titkaiba.

4. rész: A természet csodái: Vadregényes tájak, meghökkentő természeti képződmények és ritkaságok varázslatos világába látogatunk. Megnézzük az „ősvilág Pompejijét”, meseerdőben, holdbéli és marsi tájakon is barangolunk. Nyomot olvasunk, megízleljük erdő-mező ajándékait, vízi és erdei utakat derítünk fel.

Ajándék: vicces világító fogsor, villogó bumeránglabda

Méret: 213 × 275 mm

Oldalszám: 4× 64

Nem kapott Megrendelőszelvényt?
Kérjük, küldje nekünk az irányítószámát az ugyfelszolgalat@graphart.hu címre, és mi segítünk Önnek!
Termékeink továbbá elérhetőek a tanintézményekben!