MagazinokKönyvekOkTaTuMesesarokKreatívHasznosJátékokVersenyekKapcsolat
Vissza a könyvekhez Töltse le aktuális igényfelmérő lapunkat!

Fociklub-csomag

Első rész: Ki a jobb?

Párbajra hívtuk a topligák legkiválóbb futballistáit, hogy kiderüljön, az adott posztokon ki a földkerekség legjobbja. A győztesekből pedig összeállítottuk az álomcsapatot, a világ legerősebb tizenegyét. Vajon te hogyan állítanád fel az erősorrendet? Légy része ennek az izgalmas kalandnak, díszítsd fel matricákkal az oldalakat, és értékeld tetszésed szerint a sztárokat!


Második rész: A világ legjobb futballklubjai I.

Melyek a legsikeresebb spanyol, olasz és holland klubok? Mit jelent az El Clásico vagy a Derby della Capitale? Sorozatunk második részében a La Liga, a Serie A, illetve az Eredivisie legeredményesebb együtteseihez látogatunk el, és bemutatjuk többek között a történelmüket, a rekordjaikat, a menedzsereiket és a leghíresebb játékosaikat.


Harmadik rész: Focimánia

Kik voltak napjaink legkiválóbb futballistái­nak a példaképei? Mi az a les? Kik kaphatják meg a Golden Boy-díjat? Mely sztárok születtek egy napon, és kik a leghűségesebbek a klubjukhoz? Sorozatunk harmadik kötete nemcsak ezekre az izgalmas kérdésekre ad választ, de még focis képregényt, rejtvényeket és feladatokat is tartalmaz.


Negyedik rész: A világ legjobb futballklubjai II.

Ezúttal az angol, a német és a francia liga legjobb klubjait keressük fel. Így például a Chelsea-t, a Manchester Unitedet, a Liverpoolt, a Bayern Münchent vagy a PSG-t. Tudj meg minél többet róluk is!


ajándék a sorozathoz: éves focis falinaptár, lebegő focilabda, fidget spinner, focis társasjáték, Rangadó melléklet

Nem kapott Megrendelőszelvényt?
Kérjük, küldje nekünk az irányítószámát az ugyfelszolgalat@graphart.hu címre, és mi segítünk Önnek!
Termékeink továbbá elérhetőek a tanintézményekben!