MagazinokKönyvekOkTaTuMesesarokKreatívHasznosJátékokVersenyekKapcsolat
Vissza a könyvekhez Töltse le aktuális igényfelmérő lapunkat!

Paciklub-csomag

Első rész: Lovasparti

Szeretnél egy emlékezetes bulit tartani? Ha kedveled a lovakat, akkor miért ne rendezhetnél lovaspartit? Ebben a könyvben mindent megtalálsz hozzá: lovas játékok, dekorációk, receptek, tesztek és tippek... Egy biztos: ezt az összejövetelt sokáig fogjátok emlegetni!


Második rész: LOL - matricás album

Lol! Légy te is menő albumtulajdonos: fejtsd meg a rejtvényeket, nézegess vicces képeket, és ragaszd be a matricákat a megfelelő helyekre! Kalandozz a lovak világában, meglásd, számos érdekesség és poén vár rád!


Harmadik rész: 184 érdekesség a lovakról

Tudtad, hogy a lovak szeretik az édes ízt? Na és azzal tisztában vagy, hogy csak jobbra és balra tudják mozgatni a szemüket? Számos izgalmas és hihetlen érdekességre fény derül, ha fellapozod ezt a könyvet. Mire vársz még? Ismerd meg jobban kedvenceidet!


Negyedik rész: Vakációs napLÓ

Szeretnél egy menő lovas naplót, ami különlegessé teszi a vakációdat? Hát persze! Kiadványunkkal kedvenc patásaid a nyári szünetben is veled lesznek, így biztosan nem fogsz unatkozni. Jegyzeteld fel a lovas élményeidet, töltsd ki a teszteket, oldd meg a fejtörőket, olvasd el a hasznos tanácsokat, rajzolj és színezz! Szóljon ez a nyár a lovakról!


ajándék a sorozathoz: színezős lovas naptár, pegazusos táska, Pacikvíz, szerencsekarkötő, Lómánia - Kihívás füzet

Nem kapott Megrendelőszelvényt?
Kérjük, küldje nekünk az irányítószámát az ugyfelszolgalat@graphart.hu címre, és mi segítünk Önnek!
Termékeink továbbá elérhetőek a tanintézményekben!