Adatvédelem

A honlapunk látogatásával összefüggő látogatói adatokat a Graph-Art Kft. nem adja tovább harmadik fél számára, kizárólag a honlapot szerkesztő munkatársaink férnek hozzá - a látogató esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához és az általa igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez - szükséges mértékben.

A látogatók személyes adatainak feldolgozása során a Graph-Art Kft. minden esetben a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el.

A Graph-Art Kft. esetenként gyűjt - automatizált módon - nem személyes adatokat (a használt böngésző típusa, operációs rendszer stb.). Ezen adatokat kizárólag a szolgáltatás színvonalának emeléséhez használja fel.

A honlap használata önkéntesen történik, így a Graph-Art Kft. kizár mindennemű felelősséget a honlapján szereplő bármely anyag helyes vagy helytelen használata, illetve nem használata miatt.

A honlapon megtekinthető fotók, nevek és elérhetőségek a tulajdonosuk hozzájárulásával kerültek nyilvánosságra.

A hírlevélre regisztrálás során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, nem adjuk tovább harmadik fél számára. Kizárólag a Graph-Art Kft. termékeiről, a weboldallal kapcsolatos hírekről, tudnivalókról értesítjük a hírlevélre feliratkozókat. Leiratkozásra a Feliratkozás hírlevélre menüpont alatt van lehetőség.

Graph-Art Kft.