Májusi ajánlatunk

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

MegosztásIgényfelmérő letöltése
Az én kutyám naplója

Ajándék: kutyás könyöklő

Ajándék: kutyás könyöklő
1900 Ft

Az én kutyám naplója

128 oldal, 14 × 19,5 cm

Minden kutyának és gazdijának szüksége van egy ilyen szórakoztató és kreatív könyvre, amelyben megörökíthetik az együtt eltöltött legszebb pillanatokat, aranyos rajzokkal, közös feladatokkal és hasznos tanácsokkal.

Éld át újra! – focis csomag
1400 Ft

Éld át újra! – focis csomag

Éljük át újra a labdarúgás legendás pillanatait együtt: feledhetetlen cselek, parádés helyzetek, hihetetlen mentések és persze bomba gólok - 3 könyv óriási kedvezménnyel.

4200 Ft helyett -67% kedvezmény

Az én lovam

Ajándék: óriásposzter

Ajándék: óriásposzter

Az én lovam

Méret: 24 x 32,5 cm
64 oldal

A látványos fotókkal gazdagon illusztrált könyv élvezetes olvasmányt kínál mindazoknak, akik csak most ismerkednek a lovak világával, ugyanakkor megbízható iránytűként szolgál az ifjú lovasok számára is. Amellett, hogy bevezeti a kíváncsi olvasót a ló tartásának, ápolásának és kiképzésének rejtelmeibe, abban is segítséget nyújt, hogyan válhat a lovakért rajongó gyermek felelősségteljes, gondos gazdivá.

Az ismeretterjesztő jellegű, ugyanakkor hasznos gyakorlati tudnivalókat bőségesen tartalmazó kötet mellé ráadásul egy szép óriásposztert adunk ajándékba.

Mikrovilág – Parányi élőlények nyomában
2400 Ft

Mikrovilág – Parányi élőlények nyomában

64 oldal, 21,3 × 27,5 cm

A természet kincsestára igen gazdag, hiszen különféle élőlények milliói népesítik be Földünket. Egy részüket ismerjük, mivel nap mint nap látjuk őket. Léteznek azonban olyan parányiak is, amelyek szabad szemmel nem vehetők észre, ám mindig a környezetünkben éltek. A mikroszkóp feltalálása viszont lehetővé tette, hogy a láthatatlan világ lakóiról „lehulljon a lepel”.

Kötetünk látványos illusztrációk segítségével őket – a többek között az otthonunkban, a bútorainkon, a levegőben vagy éppen a bőrünk felszínén és a testünkben élő lényeket – mutatja be. Kiadványunkkal minden olvasónk felfedezheti a rejtélyes parányok titkait!

Nagy csokikönyv

Ajándék: 1 csomag partikellék

Ajándék: 1 csomag partikellék
2800 Ft

Nagy csokikönyv

128 oldal, 21,3 × 27,5 cm

Csokival kapcsolatos tesztek, rejtvények, tippek, jó tanácsok! Érdekes információinknak köszönhetően minden kis olvasónk csokiszakértővé válhat! Ízelítő: Csokitörténelem, Recept: Forró csoki, Mi a csokineved?, Nagy csokiteszt

Ez a könyv tele van csokival kapcsolatos tesztekkel, rejtvényekkel, tippekkel, jó tanácsokkal és érdekességekkel. A gyerekek lapozgathatják, olvasgathatják, hogy új információkat szerezhessenek, és igazi csokiszakértővé válhassanak. Kikapcsolódásképpen színezhetnek bele vagy játszhatnak a csokitársassal.

Sárkányok birodalma – Játékos foglalkoztatófüzet
1200 Ft

Sárkányok birodalma – Játékos foglalkoztatófüzet

48 oldal, 21 × 26 cm

Nem minden sárkány az a félelmetes tűzokádó bestia, mint a mesékben. Vannak közöttük egészen barátságos, szeretni való lények is! Foglalkoztatónkban kis olvasóink ellátogathatnak a sárkányok birodalmába, valamint részesei lehetnek temérdek mókának és egy felejthetetlen kalandnak is!

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot: