ÚJDONSÁG!Cseperedő-fejlesztőprogram – segítség a fejlesztéshez, iskolaérettség felméréséhez... Tovább >>
ÚJDONSÁG!Élménypedagógia sulimagazinokkal - ROP '21: osztályszintű képességfejlesztés... Tovább >>

János vitéz

Mese egy árva fiúról, aki juhászbojtárból lett a magyar huszárok legvitézebbike, s aki sok kalandot megélve Tündérország kapuján is túljutott. Petőfi Sándor elbeszélő költeménye számos kiadást ért meg. Feldolgozták daljátékban, és rajzfilm is készült belőle. Népszerűségét az is bizonyítja, hogy már több nyelvre lefordították, s így határainkon túl más népek is megismerhették János vitéz történetét. Kiadónk most arra vállalkozott, hogy teljesen új formában mutassa meg e csodálatos művet. Ebben nyújt segítséget Szendrei Tibor, akinek remek hangulatú illusztrációi gyermeknek és felnőttnek egyaránt segítenek elmélyedni az olvasás gyönyörűségében.

Méret: 213 x 275 mm
Oldalszám: 96 oldal

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Az időjárás

3. osztály, Környezetismeret, Évszakok, időjárás

Fülelj!

3. osztály, Környezetismeret, Testünk

Egy kis önismeret

4. osztály, Környezetismeret, Testünk

Recept

4. osztály, Matematika, Mérések, geometria

Mi az időjárás?

4. osztály, Környezetismeret, Évszakok, időjárás

Növények

3. osztály, Környezetismeret, Növényvilág

Háziállatok

2. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

Még több letöltés >>

További oldalaink