ÚJDONSÁG!Cseperedő-fejlesztőprogram – segítség a fejlesztéshez, iskolaérettség felméréséhez... Tovább >>
ÚJDONSÁG!Élménypedagógia sulimagazinokkal - ROP '21: osztályszintű képességfejlesztés... Tovább >>

Öltöztesd fel a babákat! (Álomszép tündérek)

Az Öltöztesd fel a babákat! sorozat második részében a kislányok álomszép tündéreket öltöztethetnek. Adhatnak rájuk káprázatos ruhákat, kereshetnek hozzájuk illő cipőt, varázspálcát vagy tündérszárnyat. Elbűvölő frizurák közül választhatnak, és megkoronázhatják a babákat egy csodás diadémmal is. A két bájos tündér több mint 140 gyönyörű, kivehető ruhadarabbal és kiegészítővel öltöztethető!

Méret: 204 x 273 mm
Oldalszám: 32 oldal

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Házilúd = liba

4. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

A bolond szerencséje

2. osztály, Magyar, Olvasás, szövegértés

Hajókirándulás

2. osztály, Matematika, Műveletek 100-ig

A búza

4. osztály, Környezetismeret, Növényvilág

Vízilabda

2. osztály, Matematika, Mérések, geometria

Magunkról

2. osztály, Környezetismeret, Testünk

Házak és otthonok

2. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Még több letöltés >>

További oldalaink