ÚJDONSÁG!Cseperedő-fejlesztőprogram – segítség a fejlesztéshez, iskolaérettség felméréséhez... Tovább >>
ÚJDONSÁG!Élménypedagógia sulimagazinokkal - ROP '21: osztályszintű képességfejlesztés... Tovább >>

Star Wars – Jedi Mester magazin – 3 részes sorozat

Most Yoda mester vezetésével te magad is jedi mesterré válhatsz, miközben megismered Az ébredő Erő teljes előzménytörténetét. Felfedezheted az Erő jó és sötét oldalát egyaránt, tudásodat jedigyakorlatokkal mérheted. Megismerheted a történetben szereplő fegyverek és járművek felépítését, működését, a helyszíneket és az ott élő különleges lényeket. Híres jedi mesterek segítik küldetésedet, melynek végén próbatételeidet egy igazi jedi oklevéllel jutalmazza maga Mace Windu és Yoda nagymester. A varázslatos kalandok emlékét pedig csodálatos poszterek örökítik meg.

Méret: 210 x 280 mm
Oldalszám: 80 oldal

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Okoskodj!

3. osztály, Matematika, Mérések, geometria

Vásárlás

2. osztály, Matematika, Számok 100-ig

Év végi felmérő

4. osztály, Környezetismeret, Ismétlések, felmérők

Nyelvtanoda

4. osztály, Magyar, Nyelvtan, helyesírás

Termések

4. osztály, Környezetismeret, Növényvilág

Mióta köszönünk?

4. osztály, Magyar, Olvasás, szövegértés

Rész, egész

3. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény

Még több letöltés >>

További oldalaink