Pepi és Tapiton Afrikában

A Pepi és Tapiton Afrikában című könyv elsődleges célja a szórakoztatás. A mókás ismeretterjesztő szövegek Afrika csodálatos világába repítenek, ahol szinte bármi megtörténhet: szokatlan párbajok, különös vadászatok, izgalmas versenyek... Célunk az érdeklődés felkeltése, az ismeret megszerzése és bővítése, illetve az olvasási kedv növelése. Az illusztrációk hitelesen szemléltetik a legnépszerűbb afrikai állatok sajátosságait vagy különleges tulajdonságát. A humorral fűszerezett tartalmat izgalmas rejtvények, képregények és matricák színesítik. Továbbá a könyvhöz ajándék dosszié is jár, amelyben egy nem hétköznapi társasjáték található.

Ajándék: társasjáték

Méret: 213 x 276 mm
Oldalszám: 96 oldal

Megrendelőszelvény letöltése

Megosztás: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Kreatív advent 2.

Kreatív advent 2.

Kreatív füzet kipattintható elemekkel, adventi naptárral.

Dinópark

Dinópark

Ismeretterjesztő könyv a dinók világáról.

Tinititkok 2. - Fanni kézikönyve: partik és ünnepek

Tinititkok 2. - Fanni kézikönyve: partik és ünnepek

Szórakoztató kézikönyv a tinik számára.

Szandi és az olasz vakáció

Szandi és az olasz vakáció

A Balerina Galeri legújabb tiniregénye...

Futballfieszta

Futballfieszta

Szórakoztató kiadvány a futballról...

Az én lovam

Az én lovam

Ismeretterjesztő könyv a lovakról...

Szellő és barátai

Szellő és barátai

Tanulságos mesék Szellőről és barátairól...

Még több könyv >>

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Büszkék vagyunk arra, hogy hónapról-hónapra mosolyt tudunk csalni a gyermekek arcára színes, élményt nyújtó magazinjainkkal. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

3-5 éveseknek

4-6 éveseknek

4-7 éveseknek

1. osztályosoknak

2. osztályosoknak

3. osztályosoknak

4. osztályosoknak

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

A boltban

2. osztály, Matematika, Műveletek 100-ig

A szél

4. osztály, Magyar, Ismétlések, felmérők

Termések

2. osztály, Környezetismeret, Növényvilág

Hasonlítsd össze!

3. osztály, Matematika, Mérések, geometria

Zümi vándorútra megy

3. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

Igeidők

4. osztály, Magyar, Nyelvtan, helyesírás

Szudoku

4. osztály, Készségfejlesztés, Logika

Még több letöltés >>

További oldalaink

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat:
E-mail cím: ugyfelszolgalat@graphart.hu
Telefonszám: +36-30-370-2790 (munkanapokon: 8–16 óráig)

Elérhetőségünk:
E-mail cím: graphart@graphart.hu
Postacím: Graph-Art Kft., 4001 Debrecen, Pf. 582
Telefonszám: +36-30-370-2790 (munkanapokon: 8–16 óráig)
4027 Debrecen, Böszörményi út 6.

Copyright 2021. Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. - Adatkezelési tájékoztató

A weboldal üzemeltetője: "GRAPH-ART" Lap- és Könyvkiadó Korlátolt Felelősségű Társaság; Az üzemeltető székhelye: 4027 Debrecen, Böszörményi út 6.; Az üzemeltető telefonos elérhetősége: +36 52 521 360; Az üzemeltető e-mail elérhetősége: graphart@graphart.hu; A weboldal üzemeltetőjét nyilvántartásba vevő hatóság: Hajdú-Bihar megyei Bíróság mint Cégbíróság; Cégjegyzékszám: 09 09 006462; Adószám: 11793746-2-09; A weblap üzemeltetője nem vesz igénybe tárhely szolgáltatót.

A honlapon található anyagok a Graph-Art Kft. kizárólagos tulajdonát képezik, (kivéve, ahol a szerzői jog jogosultja külön feltüntetésre kerül) azok felhasználása kizárólag a Felhasználási Feltételekben leírtak szerint engedélyezett. Egyéb kérdésekben kérjük, vegye figyelembe az idevonatkozó hatályos törvényt és rendeleteket, illetve forduljon hozzánk.