Az én lovam

A látványos fotókkal gazdagon illusztrált könyv élvezetes olvasmányt kínál mindazoknak, akik csak most ismerkednek a lovak világával, ugyanakkor megbízható iránytűként szolgál az ifjú lovasok számára is. Amellett, hogy bevezeti a kíváncsi olvasót a ló tartásának, ápolásának és kiképzésének rejtelmeibe, abban is segítséget nyújt, hogyan válhat a lovakért rajongó gyermek felelősségteljes, gondos gazdivá.

Az ismeretterjesztő jellegű, ugyanakkor hasznos gyakorlati tudnivalókat bőségesen tartalmazó kötet mellé ráadásul egy szép óriásposztert adunk ajándékba.

Méret: 24 x 32,5 cm
64 oldal

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Keresgélő

3. osztály, Környezetismeret, Növényvilág

Őszi piac

3. osztály, Környezetismeret, Növényvilág

Részletkérdés

2. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény

Miniistálló

4. osztály, Matematika, Számok 10000-ig

Itt a tél...

2. osztály, Környezetismeret, Évszakok, időjárás

A talaj és lakói

4. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Részletkérdés

4. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

Még több letöltés >>

További oldalaink