7 próba, észpróba – Varázslatos matekverseny 4. osztályosoknak

Noel egy tengerparti városban él, ahol Detti és Simi a vakációjukat töltik. A három jó barát sok időt tölt együtt, de a jópofa és különös találmányairól nevezetes Noel egyszer csak eltűnik... Vajon milyen üzenetet hagyott?

A Versenyző főszereplővé válik, miközben segít a többi karakternek.

Regisztráció és további részletek: www.eszproba.hu

64 oldal, 14 × 20 cm

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Töprengő

3. osztály, Készségfejlesztés, Logika

A kertben

3. osztály, Környezetismeret, Növényvilág

Év eleji ismétlés

4. osztály, Matematika, Ismétlések, felmérők, Számok 10000-ig

Gyémántkereső

2. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

A maci nevet kap

1. osztály, Magyar, Olvasás

Hónapok

1. osztály, Környezetismeret, Évszakok,időjárás

Szudoku

4. osztály, Készségfejlesztés, Logika

Még több letöltés >>

További oldalaink