Képes bibliai történetek

Ez a kicsiknek és nagyoknak szánt válogatás a legtöbb fontos ó- és újszövetségi történetet tartalmazza. Az ősi írások, felbecsülhetetlen forrásai a bölcsességnek és műveltségnek. Az ihletett illusztrációk pedig nemcsak gyönyörködtetnek, hanem a szövegekre is irányítják a figyelmet.

 

Méret: 24 x 29,8 mm

Oldalszám: 224 oldal

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Kövesd az irányt!

4. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Tápláléklánc

4. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

Mesejelenet

3. osztály, Készségfejlesztés, Különbségkeresők

Számolgató

2. osztály, Matematika, Számok 100-ig

Téli titkok

1. osztály, Készségfejlesztés, Logika, Rejtvény

A félig nyúzott bakkecske

2. osztály, Magyar, Olvasás, szövegértés

Észforgató

4. osztály, Készségfejlesztés, Logika

Még több letöltés >>

További oldalaink