ÚJDONSÁG!Cseperedő-fejlesztőprogram – segítség a fejlesztéshez, iskolaérettség felméréséhez... Tovább >>
ÚJDONSÁG!Élménypedagógia sulimagazinokkal - ROP '21: osztályszintű képességfejlesztés... Tovább >>

A II. világháború képes atlasza

Mi az a villámháború? Hogyan süllyedhetett el az amerikai flotta másfél óra alatt? Kiről nevezték el az atombombát ledobó repülőgépet? Megannyi kérdés, amelyekre a világháború történetével csak ismerkedő olvasó választ találhat kötetünkben. Azok számára pedig, akiknek a fenti kérdések megválaszolása nem okozott kihívást, talán még több értéket rejteget e kiadvány.

24 x 32,5 cm; 48 oldal

Megrendelőszelvény letöltése

Megosztás: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Alagút

3. osztály, Matematika, Mérések, geometria

Háziállatok

2. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

Vonallabirintus

3. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

Növények a kertben

4. osztály, Környezetismeret, Növényvilág

Találd ki!

3. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

Az erdő szintjei

2. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

Számolgató

2. osztály, Matematika, Műveletek 100-ig

Még több letöltés >>

További oldalaink