Labdarugó-Európa-bajnokság 2020

Kiadványunk átfogó ismertetőt nyújt a 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokságról. A helyszínekről, a résztvevő nemzetek válogatottjairól és a korábbi eredményeikről. Latolgatjuk az esélyeket, és látványos fotókon keresztül bemutatjuk a torna legnagyobb sztárjait is, így például Cristiano Ronaldót, Kylian Mbappét, Virgil van Dijket vagy Harry Kane-t. Az utolsó oldal kitölthető programfüzetének a segítségével pedig végigkövethetők a torna mérkőzései a nyolcaddöntőktől egészen a döntőig.

21,3 x 27,5 cm; 64 oldal

Megrendelőszelvény letöltése

Megosztás: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Hajókirándulás

2. osztály, Matematika, Műveletek 100-ig

Arckereső

4. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény

Keresd a párját!

1. osztály, Magyar, Írás, helyesírás, Olvasás

A folyón

4. osztály, Készségfejlesztés, Különbségkeresők

Mesebeli eset

0. osztály, Magyar, Beszédértés, Írásmozgás

Szótalálósdi

1. osztály, Magyar, Olvasás

Rejtőzködés

4. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

Még több letöltés >>

További oldalaink