Sulinotesz fiúknak, 2021

Sziasztok srácok! Melyik zsebkönyv tartalmaz 84 oldalon keresztül csupa érdekes, fiús témákat? Persze, hogy a Sulinotesz fiúknak! Olvashatsz benne az NBA sztárjairól, a legnevesebb videójátékokról, a világ legértékesebb futballistáiról, sőt még zsaruverdákról és kommandósókról is. Minden csak itt, egy helyen, hogy ez a kis kiadvány a kedvenced legyen!

84 oldal; 12 × 16,2 cm

Megrendelőszelvény letöltése

Megosztás: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Puzzle

4. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény

Utazás

3. osztály, Matematika, Mérések, geometria

A kobra titka

4. osztály, Magyar, Olvasás, szövegértés

Mozduljka

4. osztály, Környezetismeret, Testünk

Lovagok

1. osztály, Matematika, Műveletek 20-ig

Fő az egészség!

3. osztály, Környezetismeret, Testünk

Szépen, helyesen

4. osztály, Magyar, Nyelvtan, helyesírás

Még több letöltés >>

További oldalaink