Fociklub-csomag

Első rész: Ki a jobb?

Párbajra hívtuk a topligák legkiválóbb futballistáit, hogy kiderüljön, az adott posztokon ki a földkerekség legjobbja. A győztesekből pedig összeállítottuk az álomcsapatot, a világ legerősebb tizenegyét. Vajon te hogyan állítanád fel az erősorrendet? Légy része ennek az izgalmas kalandnak, díszítsd fel matricákkal az oldalakat, és értékeld tetszésed szerint a sztárokat!


Második rész: A világ legjobb futballklubjai I.

Melyek a legsikeresebb spanyol, olasz és holland klubok? Mit jelent az El Clásico vagy a Derby della Capitale? Sorozatunk második részében a La Liga, a Serie A, illetve az Eredivisie legeredményesebb együtteseihez látogatunk el, és bemutatjuk többek között a történelmüket, a rekordjaikat, a menedzsereiket és a leghíresebb játékosaikat.


Harmadik rész: Focimánia

Kik voltak napjaink legkiválóbb futballistái­nak a példaképei? Mi az a les? Kik kaphatják meg a Golden Boy-díjat? Mely sztárok születtek egy napon, és kik a leghűségesebbek a klubjukhoz? Sorozatunk harmadik kötete nemcsak ezekre az izgalmas kérdésekre ad választ, de még focis képregényt, rejtvényeket és feladatokat is tartalmaz.


Negyedik rész: A világ legjobb futballklubjai II.

Ezúttal az angol, a német és a francia liga legjobb klubjait keressük fel. Így például a Chelsea-t, a Manchester Unitedet, a Liverpoolt, a Bayern Münchent vagy a PSG-t. Tudj meg minél többet róluk is!


ajándék a sorozathoz: éves focis falinaptár, lebegő focilabda, fidget spinner, focis társasjáték, Rangadó melléklet

Jelenleg nem rendelhető.

Megosztás: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Farsangi álarcok – Vidám arcok

Farsangi álarcok – Vidám arcok

Trendi színező

Trendi színező

Unikornisok, lámák, flamingók, koalák, lajhárok, sellők és baglyok

Több mint 500 vicc és mondás

Több mint 500 vicc és mondás

Miért éppen a mínusz öt a legjobb gyógyszer? Hogy hívják a falánk irónt?

Paciklub-csomag

Paciklub-csomag

Négy izgalmas és felejthetetlen lovas csomag…

Nemzeti ünnepünk: március 15.

Nemzeti ünnepünk: március 15.

Sok-sok ötlettel, kivágható bábokkal, huszárrajzoltatóval, színezővel

Iskolára fel!

Iskolára fel!

Évszakokra bontott, színes foglalkoztató játékos feladatokkal

Dinókaland

Dinókaland

Számos labirintus, kirakós, fejtörő és színező vár rád!

Még több könyv >>

Hol lehet megrendelni? - Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Büszkék vagyunk arra, hogy hónapról-hónapra mosolyt tudunk csalni a gyermekek arcára színes, élményt nyújtó magazinjainkkal. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

3-5 éveseknek

4-6 éveseknek

4-7 éveseknek

4-7 éveseknek

1. osztályosoknak

2. osztályosoknak

3. osztályosoknak

4. osztályosoknak

Extra szövegértés tanulmányi verseny

Ingyenes országos szövegértés tanulmányi verseny az 1-4. évfolyam tanulóinak egyéni, osztály- és intézményi nyereményekkel 6 hónapon át. A versenyben való részvételhez keresse a Graph-Art kiadó Tappancs Suli elsősöknek, Tatu másodikosoknak, Tudorka harmadikosoknak, illetve TM magazin negyedikeseknek magazinjait a tanintézményekben az egyéni azonosítót tartalmazó kódkártyákkal!

Bővebben a versenyről >>

Ajánlott letöltések

Az időjárás

2. osztály, Környezetismeret, Évszakok, időjárás

Játékos matek

1. osztály, Matematika, Számok 20-ig

Víz, víz, tiszta víz

3. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Okoskodj!

3. osztály, Matematika, Mérések, geometria

Keresgélő

1. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény, Különbségkeresők

Tengernyi játék

1. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény

Év végi felmérő

4. osztály, Matematika, Ismétlések, felmérők

Még több letöltés >>

További oldalaink

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat:
E-mail cím: ugyfelszolgalat@graphart.hu
Telefonszám: +36-52-521-363 (munkanapokon: 8–16 óráig)

Elérhetőségünk:
E-mail cím: graphart@graphart.hu
Postacím: Graph-Art Kft., 4001 Debrecen, Pf. 582
Telefonszám: +36-52-521-360 (munkanapokon: 8–16 óráig)
4027 Debrecen, Böszörményi út 6.

Copyright 2020. Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft.

A weboldal üzemeltetője: "GRAPH-ART" Lap- és Könyvkiadó Korlátolt Felelősségű Társaság; Az üzemeltető székhelye: 4027 Debrecen, Böszörményi út 6.; Az üzemeltető telefonos elérhetősége: +36 52 521 360; Az üzemeltető e-mail elérhetősége: graphart@graphart.hu; A weboldal üzemeltetőjét nyilvántartásba vevő hatóság: Hajdú-Bihar megyei Bíróság mint Cégbíróság; Cégjegyzékszám: 09 09 006462; Adószám: 11793746-2-09; A weblap üzemeltetője nem vesz igénybe tárhely szolgáltatót.

A honlapon található anyagok a Graph-Art Kft. kizárólagos tulajdonát képezik, (kivéve, ahol a szerzői jog jogosultja külön feltüntetésre kerül) azok felhasználása kizárólag a Felhasználási Feltételekben leírtak szerint engedélyezett. Egyéb kérdésekben kérjük, vegye figyelembe az idevonatkozó hatályos törvényt és rendeleteket, illetve forduljon hozzánk.