Paciklub-csomag

Első rész: Lovasparti

Szeretnél egy emlékezetes bulit tartani? Ha kedveled a lovakat, akkor miért ne rendezhetnél lovaspartit? Ebben a könyvben mindent megtalálsz hozzá: lovas játékok, dekorációk, receptek, tesztek és tippek... Egy biztos: ezt az összejövetelt sokáig fogjátok emlegetni!


Második rész: LOL - matricás album

Lol! Légy te is menő albumtulajdonos: fejtsd meg a rejtvényeket, nézegess vicces képeket, és ragaszd be a matricákat a megfelelő helyekre! Kalandozz a lovak világában, meglásd, számos érdekesség és poén vár rád!


Harmadik rész: 184 érdekesség a lovakról

Tudtad, hogy a lovak szeretik az édes ízt? Na és azzal tisztában vagy, hogy csak jobbra és balra tudják mozgatni a szemüket? Számos izgalmas és hihetlen érdekességre fény derül, ha fellapozod ezt a könyvet. Mire vársz még? Ismerd meg jobban kedvenceidet!


Negyedik rész: Vakációs napLÓ

Szeretnél egy menő lovas naplót, ami különlegessé teszi a vakációdat? Hát persze! Kiadványunkkal kedvenc patásaid a nyári szünetben is veled lesznek, így biztosan nem fogsz unatkozni. Jegyzeteld fel a lovas élményeidet, töltsd ki a teszteket, oldd meg a fejtörőket, olvasd el a hasznos tanácsokat, rajzolj és színezz! Szóljon ez a nyár a lovakról!


ajándék a sorozathoz: színezős lovas naptár, pegazusos táska, Pacikvíz, szerencsekarkötő, Lómánia - Kihívás füzet

Jelenleg nem rendelhető.

Megosztás: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Fociklub-csomag

Fociklub-csomag

Minden, amit a futballról tudni érdemes…

Farsangi álarcok – Vidám arcok

Farsangi álarcok – Vidám arcok

Trendi színező

Trendi színező

Unikornisok, lámák, flamingók, koalák, lajhárok, sellők és baglyok

Nemzeti ünnepünk: március 15.

Nemzeti ünnepünk: március 15.

Sok-sok ötlettel, kivágható bábokkal, huszárrajzoltatóval, színezővel

Iskolára fel!

Iskolára fel!

Évszakokra bontott, színes foglalkoztató játékos feladatokkal

Dinókaland

Dinókaland

Számos labirintus, kirakós, fejtörő és színező vár rád!

Kraftolók kézikönyve 4. Zsebedben a Minecraft

Kraftolók kézikönyve 4. Zsebedben a Minecraft

Sok újdonság, érdekesség, tipp és trükk vár rád!

Még több könyv >>

Hol lehet megrendelni? - Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Büszkék vagyunk arra, hogy hónapról-hónapra mosolyt tudunk csalni a gyermekek arcára színes, élményt nyújtó magazinjainkkal. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

3-5 éveseknek

4-6 éveseknek

4-7 éveseknek

4-7 éveseknek

1. osztályosoknak

2. osztályosoknak

3. osztályosoknak

4. osztályosoknak

Extra szövegértés tanulmányi verseny

Ingyenes országos szövegértés tanulmányi verseny az 1-4. évfolyam tanulóinak egyéni, osztály- és intézményi nyereményekkel 6 hónapon át. A versenyben való részvételhez keresse a Graph-Art kiadó Tappancs Suli elsősöknek, Tatu másodikosoknak, Tudorka harmadikosoknak, illetve TM magazin negyedikeseknek magazinjait a tanintézményekben az egyéni azonosítót tartalmazó kódkártyákkal!

Bővebben a versenyről >>

Ajánlott letöltések

Matek-totó

3. osztály, Matematika, Számok 1000-ig

A festő csiga

2. osztály, Magyar, Olvasás, szövegértés

Az éltető víz

4. osztály, Környezetismeret, Évszakok, időjárás

Vendégségben

3. osztály, Készségfejlesztés, Különbségkeresők

Minden, ami "Duna"

4. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Seholszigeti kirándulás

4. osztály, Matematika, Mérések, geometria

Olvasgató

1. osztály, Magyar, Olvasás

Még több letöltés >>

További oldalaink

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat:
E-mail cím: ugyfelszolgalat@graphart.hu
Telefonszám: +36-52-521-363 (munkanapokon: 8–16 óráig)

Elérhetőségünk:
E-mail cím: graphart@graphart.hu
Postacím: Graph-Art Kft., 4001 Debrecen, Pf. 582
Telefonszám: +36-52-521-360 (munkanapokon: 8–16 óráig)
4027 Debrecen, Böszörményi út 6.

Copyright 2020. Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft.

A weboldal üzemeltetője: "GRAPH-ART" Lap- és Könyvkiadó Korlátolt Felelősségű Társaság; Az üzemeltető székhelye: 4027 Debrecen, Böszörményi út 6.; Az üzemeltető telefonos elérhetősége: +36 52 521 360; Az üzemeltető e-mail elérhetősége: graphart@graphart.hu; A weboldal üzemeltetőjét nyilvántartásba vevő hatóság: Hajdú-Bihar megyei Bíróság mint Cégbíróság; Cégjegyzékszám: 09 09 006462; Adószám: 11793746-2-09; A weblap üzemeltetője nem vesz igénybe tárhely szolgáltatót.

A honlapon található anyagok a Graph-Art Kft. kizárólagos tulajdonát képezik, (kivéve, ahol a szerzői jog jogosultja külön feltüntetésre kerül) azok felhasználása kizárólag a Felhasználási Feltételekben leírtak szerint engedélyezett. Egyéb kérdésekben kérjük, vegye figyelembe az idevonatkozó hatályos törvényt és rendeleteket, illetve forduljon hozzánk.