Mesés Mikulás-kalandok

Tudod, hogy mire jó, ha egy egész város egyszerre énekel? Szeretnéd tudni, hogy milyen feladatokat próbál ki Pöttöm manó, mire megtalálja, a neki valót? Hová tűnhettek a játékok, a Mikulás Művekből? Vajon kinek viszi a csodás csíkos sálat a Mikulás? Jaj, vajon ki tud segíteni a bajba jutott csodaszánon? Ezekre a kérdésekre megtalálhatod a választ, ha fellapozod a Mesés Mikuláskalandok című könyvet!

Méret: 213 x 275 mm
Oldalszám: 32 oldal

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

A kertben

3. osztály, Környezetismeret, Növényvilág

Egérkaland

2. osztály, Matematika, Számok 100-ig

Tengerészkaland

4. osztály, Matematika, Műveletek 10000-ig

Szervek és érzékszervek

2. osztály, Környezetismeret, Testünk

Téli titkok

1. osztály, Készségfejlesztés, Logika, Rejtvény

Kakukktojás

4. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény

Miniistálló

4. osztály, Matematika, Számok 10000-ig

Még több letöltés >>

További oldalaink