ÚJDONSÁG!Cseperedő-fejlesztőprogram – segítség a fejlesztéshez, iskolaérettség felméréséhez... Tovább >>
ÚJDONSÁG!Élménypedagógia sulimagazinokkal - ROP '21: osztályszintű képességfejlesztés... Tovább >>

Ferka és a csodamasinák - játékos matricás album

A kisfiúknak szóló, játékos matricás könyvünk megismerteti a gyermeket a legkülönbözőbb járművekkel. Az azokat leíró versikék játszva tanítanak. A hozzájuk kapcsolódó feladatok fejlesztik a figyelmet és a kitartást, a matricák beragasztása pedig a pontosságot és a kézügyességet. Kiadványunk mindemellett kiváló lehetőséget nyújt a közös szórakozásra.

Méret: 210 x 297

Oldalszám: 48

Megosztom ezt az oldalt: Facebook Twitter Viber

További Graph-Art termékek:

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

Legfrissebb cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Ajánlott letöltések

Játékos logika

1. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus, Logika

Légy te is sportriporter!

3. osztály, Magyar, Fogalmazás

A lóvátett tatárok

4. osztály, Magyar, Olvasás, szövegértés

Zöldségek, gyümölcsök

1. osztály, Környezetismeret, Növényvilág

Évszakok

1. osztály, Környezetismeret, Évszakok,időjárás

Erdőn, mezőn, vízparton

4. osztály, Környezetismeret, Állatvilág, Növényvilág

Ezt tudom a tanév elején

3. osztály, Magyar, Ismétlések, felmérők, Nyelvtan, helyesírás

Még több letöltés >>

További oldalaink