Friss információkAz aktuális helyzetre vonatkozó gyakori kérdések a magazinokkal és a kiadóval kapcsolatosan... Tovább >>

Amikor az Óriás Lócivá „törpül”

Nehéz (most) elképzelni azokat az időket, amikor a Kicsik olyan kérdésekre, mint példaképpen: Mi történt a lábujjaddal? Nem azzal a válasszal fognak előrukkolni, hogy: Hát... csak megharapta egy Tyrannosaurus rex - vagy hasonló, édesen bohókás feleletekkel.

Egy ideje azt gyakorlom, hogy ne legyek annyira felnőtt a gyerekeimmel szemben, hanem próbáljak Óriásból egy ideig Lócivá törpülni, alázatosan. Felismerni azt, hogy lentről nézve minden olyan elérhetetlen, gigantikus, böszme, hogy ebben az irdatlan tágasságban a kicsi, az életkezdő nem találja a helyét, ha mi nem öleljük körül világukat szeretetünkkel, figyelmünkkel, türelmünkkel, megértésünkkel. Ebben a lurkóbirodalomban kényelmesen megférnek egymás mellett a már réges-rég kipusztult őshüllő-egyedek a szobacicával, akik elférnek az íróasztalon, vagy a szoba sarkában, vígan játszadoznak és epret vacsoráznak. Ebben a csodálatos meseországban a reggel mindig álommeséléssel veszi kezdetét, ahol a sárkányok királylányokat rabolnak, morzsányi fiúk világot mentenek és egy apró borsó univerzumok tömkelegét rejti magában. A gyerekek álmai pedig, elmesélésük során, egymásba kapaszkodva folytatódnak.

Györfi-Biró Melinda

Megosztás: Facebook Twitter Viber

További cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Büszkék vagyunk arra, hogy hónapról-hónapra mosolyt tudunk csalni a gyermekek arcára színes, élményt nyújtó magazinjainkkal. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

3-5 éveseknek

4-6 éveseknek

4-7 éveseknek

1. osztályosoknak

2. osztályosoknak

3. osztályosoknak

4. osztályosoknak

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Graph-Art könyvajánló

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Gyorsfalatok vendégeknek

Gyorsfalatok vendégeknek

78 gyors és egyszerű recept!

Kutyagazdik nagy könyve

Kutyagazdik nagy könyve

Minden ami kedvenc négylábúinkkal kapcsolatos!

Minden napra egy vicc

Minden napra egy vicc

Jöhet egy kis móka és kacagás?

Húsvéti kifestő

Húsvéti kifestő

Verses kifestők, pontösszekötők, különbségkeresők..

Ballagók emlékkönyve

Ballagók emlékkönyve

Az óvodából elballagó gyermekeket közkedvelt emlékkönyve

Kiskobak – Tavaszi zsongás

Kiskobak – Tavaszi zsongás

Képességszint felmérő, fejlesztő foglalkoztató óvodásoknak

Kutyák és macskák – színező

Kutyák és macskák – színező

Színezd ki kedvenceidet!

Még több könyv >>

Ajánlott letöltések

Keresd az egyformát!

4. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény

Matek-totó

3. osztály, Matematika, Számok 1000-ig

Kövesd Zümit!

1. osztály, Matematika, Műveletek 20-ig

Rejtőzködés

3. osztály, Készségfejlesztés, Labirintus

Fő az óvatosság

4. osztály, Környezetismeret, Ember és környezete

Karácsonyi bevásárlás

4. osztály, Magyar, Fogalmazás

Összeadás és kivonás kerek tízesekkel

2. osztály, Matematika, Műveletek 100-ig

Még több letöltés >>

További oldalaink

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat:
E-mail cím: ugyfelszolgalat@graphart.hu
Telefonszám: +36-30-370-2790 (munkanapokon: 8–16 óráig)

Elérhetőségünk:
E-mail cím: graphart@graphart.hu
Postacím: Graph-Art Kft., 4001 Debrecen, Pf. 582
Telefonszám: +36-30-370-2790 (munkanapokon: 8–16 óráig)
4027 Debrecen, Böszörményi út 6.

Copyright 2021. Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. - Adatkezelési tájékoztató

A weboldal üzemeltetője: "GRAPH-ART" Lap- és Könyvkiadó Korlátolt Felelősségű Társaság; Az üzemeltető székhelye: 4027 Debrecen, Böszörményi út 6.; Az üzemeltető telefonos elérhetősége: +36 52 521 360; Az üzemeltető e-mail elérhetősége: graphart@graphart.hu; A weboldal üzemeltetőjét nyilvántartásba vevő hatóság: Hajdú-Bihar megyei Bíróság mint Cégbíróság; Cégjegyzékszám: 09 09 006462; Adószám: 11793746-2-09; A weblap üzemeltetője nem vesz igénybe tárhely szolgáltatót.

A honlapon található anyagok a Graph-Art Kft. kizárólagos tulajdonát képezik, (kivéve, ahol a szerzői jog jogosultja külön feltüntetésre kerül) azok felhasználása kizárólag a Felhasználási Feltételekben leírtak szerint engedélyezett. Egyéb kérdésekben kérjük, vegye figyelembe az idevonatkozó hatályos törvényt és rendeleteket, illetve forduljon hozzánk.