Friss információkAz aktuális helyzetre vonatkozó gyakori kérdések a magazinokkal és a kiadóval kapcsolatosan... Tovább >>

Amikor az Óriás Lócivá „törpül”

Nehéz (most) elképzelni azokat az időket, amikor a Kicsik olyan kérdésekre, mint példaképpen: Mi történt a lábujjaddal? Nem azzal a válasszal fognak előrukkolni, hogy: Hát... csak megharapta egy Tyrannosaurus rex - vagy hasonló, édesen bohókás feleletekkel.

Egy ideje azt gyakorlom, hogy ne legyek annyira felnőtt a gyerekeimmel szemben, hanem próbáljak Óriásból egy ideig Lócivá törpülni, alázatosan. Felismerni azt, hogy lentről nézve minden olyan elérhetetlen, gigantikus, böszme, hogy ebben az irdatlan tágasságban a kicsi, az életkezdő nem találja a helyét, ha mi nem öleljük körül világukat szeretetünkkel, figyelmünkkel, türelmünkkel, megértésünkkel. Ebben a lurkóbirodalomban kényelmesen megférnek egymás mellett a már réges-rég kipusztult őshüllő-egyedek a szobacicával, akik elférnek az íróasztalon, vagy a szoba sarkában, vígan játszadoznak és epret vacsoráznak. Ebben a csodálatos meseországban a reggel mindig álommeséléssel veszi kezdetét, ahol a sárkányok királylányokat rabolnak, morzsányi fiúk világot mentenek és egy apró borsó univerzumok tömkelegét rejti magában. A gyerekek álmai pedig, elmesélésük során, egymásba kapaszkodva folytatódnak.

Györfi-Biró Melinda

Megosztás: Facebook Twitter Viber

További cikkeink

Munkatársainkkal együtt hiszünk abban, hogy miközben tovább örökítjük értékrendünket a következő generációnak, fel is kell készítenünk őket az új ismeretek befogadására és a saját képességeik kibontakoztatására. A szülőkkel és pedagógusokkal felelősen együttműködve, a közös jövőnket építjük, egy minőségi élet lehetőségét megteremtve gyermekeink számára.

Még több cikk >>

Aktuális magazinjaink

Immár 20 éve készítünk izgalmas, szórakoztató magazinokat az 5-12 éves korosztály számára. Büszkék vagyunk arra, hogy hónapról-hónapra mosolyt tudunk csalni a gyermekek arcára színes, élményt nyújtó magazinjainkkal. Termékeink elsősorban a gyermekek szórakoztatását és fejlesztését segítik és egyaránt jól használhatóak mind családi körben, mind az oktatási intézményekben.

Lapozzon bele:

3-5 éveseknek

4-6 éveseknek

4-7 éveseknek

1. osztályosoknak

2. osztályosoknak

3. osztályosoknak

4. osztályosoknak

Intézménykereső

Országszerte több ezer óvodában és iskolában rendelhetőek meg a Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. magazinjai és aktuálisan forgalmazott könyvei. (A könyveket is annál a pedagógusnál lehet megrendelni, aki a Tappancs, a Tudorka, és a többi magazin rendeléseinek összeírásával foglalkozik.) Az értékesítés kizárólag tanintézményekben történik, és a terjesztési időszak szeptembertől júniusig (a tanév végéig) tart.

A kereséshez adja meg a települést és / vagy az irányítószámot:

Graph-Art könyvajánló

Napjainkra a Graph-Art Magyarország piacvezető gyermekújság és könyvkiadójává vált: havonta az ismeretterjesztő, képességfejlesztő és szórakoztató kiadványokon túl 8 korosztályhoz igazított gyermekmagazint jelentetünk meg. Felelős kiadóként az alapötlettől a könyvtervezésen, szerkesztésen és az illusztráción át, egészen a tördelésig minden munkafolyamatot a saját munkatársainkkal végzünk el.

Sulinotesz fiúknak, 2021

Sulinotesz fiúknak, 2021

NBA, videójátékok, futball, zsaruverdák, kommandósok... Mi kell még?

Notesz lányoknak, 2021

Notesz lányoknak, 2021

Ez a legvagányabb csajos notesz!

Kraftsuli

Kraftsuli

Merülj el a kockafejűek birodalmában!

Brawl Stars és más mobiljátékok

Brawl Stars és más mobiljátékok

Ismerd meg a legnépszerűbb mobiljátékokat!

Papírguriga-ötletek

Papírguriga-ötletek

Kipattintható elemek, matricák és szemléletes leírások...

Mikulástól karácsonyig

Mikulástól karácsonyig

16 varázslatos történet a hosszú téli estékre...

Védett vadon

Védett vadon

Veszélyeztetett állatok nyomában...

Még több könyv >>

Ajánlott letöltések

Ügyes ujjak

1. osztály, Magyar, Írás, helyesírás

Tűzoltók akcióban

1. osztály, Matematika, Műveletek 20-ig

Hogyan keletkezik a csapadék?

3. osztály, Környezetismeret, Évszakok, időjárás

Mire jó a nemez?

3. osztály, Magyar, Olvasás, szövegértés

Matekoló

4. osztály, Matematika, Mérések, geometria

A varrónőnél

3. osztály, Készségfejlesztés, Rejtvény

Kakukk-totó

4. osztály, Környezetismeret, Állatvilág

Még több letöltés >>

További oldalaink

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat:
E-mail cím: ugyfelszolgalat@graphart.hu
Telefonszám: +36-30-370-2790 (munkanapokon: 8–16 óráig)

Elérhetőségünk:
E-mail cím: graphart@graphart.hu
Postacím: Graph-Art Kft., 4001 Debrecen, Pf. 582
Telefonszám: +36-30-370-2790 (munkanapokon: 8–16 óráig)
4027 Debrecen, Böszörményi út 6.

Copyright 2020. Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft. - Adatkezelési tájékoztató

A weboldal üzemeltetője: "GRAPH-ART" Lap- és Könyvkiadó Korlátolt Felelősségű Társaság; Az üzemeltető székhelye: 4027 Debrecen, Böszörményi út 6.; Az üzemeltető telefonos elérhetősége: +36 52 521 360; Az üzemeltető e-mail elérhetősége: graphart@graphart.hu; A weboldal üzemeltetőjét nyilvántartásba vevő hatóság: Hajdú-Bihar megyei Bíróság mint Cégbíróság; Cégjegyzékszám: 09 09 006462; Adószám: 11793746-2-09; A weblap üzemeltetője nem vesz igénybe tárhely szolgáltatót.

A honlapon található anyagok a Graph-Art Kft. kizárólagos tulajdonát képezik, (kivéve, ahol a szerzői jog jogosultja külön feltüntetésre kerül) azok felhasználása kizárólag a Felhasználási Feltételekben leírtak szerint engedélyezett. Egyéb kérdésekben kérjük, vegye figyelembe az idevonatkozó hatályos törvényt és rendeleteket, illetve forduljon hozzánk.